FOTO / Secretul siluetei Romaniței Iovan. ”Mănânc ceea ce îmi place dar într-adevăr știu și contorizez cam care este nivelul de calorii pe care le-am adăugat”

06.11.2022, 17:09
FOTO / Secretul siluetei Romaniței Iovan. ”Mănânc ceea ce îmi place dar într-adevăr știu și contorizez cam care este nivelul de calorii pe care le-am adăugat”
Secretul siluetei Romaniței Iovan

Creatoarea de modă Romanița Iovan are 58 de ani, dar nu își arată nici pe departe vârsta. Vedeta este o prezență extraordinară oriunde își face apariția. Arată  cât se poate de bine. Romanița Iovan a explcat care este stilul său de viață și ce face pentru a se menține în formă. ”Mănânc ceea ce îmi place dar într-adevăr știu și contorizez cam care este nivelul de calorii pe care le-am adăugat”, a detaliat aceasta.

Romanița Iovan este fost model, creatoare de modă și femeie de afaceri. Este mama unui băiat, Albert, din mariajul cu pilotul Adrian Iovan. Adolescentul are adrenalina în sânge și la 15 ani este pilot de raliu. Adrian Iovan și-a pierdut viața în tragedia aviatică din Munții Apuseni, care a avut loc în 2014. De mulți ani,  Romanița Iovan are o relație cu avocatul Iulian Gogan, care este cu 11 ani mai mic decât ea. Cei doi sunt împreună de 14 ani. Creatoarea de modă a dezvăluit, pentru revista Viva, că este logodită cu Iulian Gogan, iar acest lucru s-a întâmplat înainte ca cei doi să cunune un cuplu.

La 58 de ani, Romanița Iovan se prezintă extraordinar de bine din punct de vedere fizic. Este o aparițe care se face imediat remarcată. Vedeta a explicat, pentru click.ro, care este stilul său de viață și ce face pentru a se menține în formă.

Secretul siluetei Romaniței Iovan. ”Dacă nu fac sport o săptămână, sufăr!”

„Eu fac sport în fiecare zi, acasă. Am o metodă autodidactă. În primul rând încep cu exerciții de cardio, săritul corzii, sar coarda, am coardă profesională, o coardă cu greutate, la modul serios. Am greutate de un sfert de kilogram, de jumătate de kilogram, de un kilogram și de două kilograme. Am corzi și am intrat într-un program de exerciții folosind aceste corzi care este programul celor de la care am cumpărat coarda, sunt niște americani. Lucrez mușchi individuali, brațele cu spatele, brațele cu pieptul, sau pot să fac picioarele sau abdomenul, depinde cum îmi fac programul în ziua respectivă. Programul de exerciții se găsește pe YouTube, nu e greu deloc și lucrezi programul respectiv care poate să înceapă de la 10-15 minute până la 45 de minute sau până la o oră. Pentru mine e o bucurie să fac sport! Dacă nu fac sport o săptămână, sufăr!”, a spus Romanița Iovan.

„În ceea ce privește alimentația, eu dintotdeauna am mâncat mai mult salate, deci ce e verde. Mereu am zis, “vrei să fii verde, mănâncă ce e verde”! Mănânc salată verde, castraveți care sunt verzi, ardei gras care e vedre, ceapă, usturoi verde, pătrunjel, mărar, la care intervin și cu proteine, normal, mai ales dacă ai nevoie de energie, dacă consumi calorii trebuie să iei și calorii. Nu contest faptul că sunt foarte pasionată de câteva dulciuri cum ar fi înghețata dar iau cea mai bună înghețată, care e înghețată artizanală, mănânc ceea ce îmi place dar într-adevăr știu și contorizez cam care este nivelul de calorii pe care le-am adăugat ca să pot să le dau jos prin exerciții fizice”, a adăugat creatoarea de modă.

 

citește și...