FOTO / Seara stilurilor de dans pe patinoarul ”Dancing on Ice – Vis în doi”

26.03.2022, 11:48
FOTO / Seara stilurilor de dans pe patinoarul ”Dancing on Ice – Vis în doi”
FOTO / Seara stilurilor de dans pe patinoarul ”Dancing on Ice – Vis în doi”

Cele șapte perechi rămase în competiția Dancing on Ice – Vis în doi”, de la postul de televiziune Antena 1, vor performa pentru a patra oară pe gheața emisiunii. Tango, vals, vogue, charleston, latino, rock’n roll și disco vor fi stilurile de dans pe care concurenții se vor strădui să le transpună pe gheață și să le ducă la un alt nivel.

Sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1, ”Dancing on Ice – Vis în doi” continuă live în noua formulă, după ce săptămâna trecută perechea Iulia Albu și Marian a părăsit competiția. Șapte dintre cele mai cunoscute stiluri de dans vor putea fi urmărite pe gheață în ediția acestei săptămâni.

Concurenții ”Dancing on ice – VIs în doi”au avut la dispoziție o săptămână să se pregătească pentru unul dintre stilurile tango, vals, vogue, charleston, latino, rock’n roll sau disco.

Seara stilurilor de dans pe patinoarul ”Dancing on Ice – Vis în doi”. Ce stiluri vor interpreta concurenții

Vogue, stilul de dans făcut cunoscut de către Madonna, va fi traspuns pe gheață de Sore și Gratiano, Cosmin Natanticu și Maria vor dansa charleston, iar Oase și Andreea vor veni în fața publicului cu energia bună a stilului disco. Sâmbătă, Nicolai Tand și Daniela vor valsa împreună pe patinoarul ”Dancing on Ice – Vis în doi”, Carmen Grebenișan și Lilian vor patina cu pasiune stilul tango, Ruby și Zsolt își vor undui șoldurile pe ritmuri latino, iar Jean Gavril și Ana vor face show rock’n roll.

Sâmbătă seară va avea loc o nouă eliminare, ultimele două echipe din clasament fiind nevoite să execute un nou dans la duel. Telespectatorii pot ajuta ca echipa favorită să meargă mai departe în competiția visului pe gheață printr-un sms la 1272 cu numele echipei, sau prin vot în aplicația Antena 1, însă doar după start vot. Ediția patru ”Dancing on Ice – Vis” în doi poate fi urmărită live în această sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1.

citește și...