FOTO & VIDEO / Povestea impresionantă a patinatoarei Ana Maria Ion, participantă la ”Dancing on ice – Vis în doi”. ”Toată lumea avea staff, mi-era rușine să merg la masă pentru că eram singură”

08.03.2022, 16:28
FOTO & VIDEO / Povestea impresionantă a patinatoarei Ana Maria Ion, participantă la ”Dancing on ice - Vis în doi”. ”Toată lumea avea staff, mi-era rușine să merg la masă pentru că eram singură”
FOTO & VIDEO / Povestea impresionantă a patinatoarei Ana Maria Ion, participantă la ”Dancing on ice - Vis în doi”

Ana Maria Ion este patinatoare de performanță și participă în prezent la emisiunea ”Dancing on Ice – Vis în doi”, de la postul de televiziune Antena 1, unde îl are ca partener pe Jean Gavril. Ana Maria Ion are o poveste de viață impresionantă. despre greutățile cu care s-a confruntat de-a lungul anilor a povestit patinatoarea la show-ul respectiv.

Artistul Jean Gavril este unul dintre concurenții care participă la show-ul ”Dancing on ice – Vis în doi”, de la postul de televiziune Antena 1. Emisiunea este prezentată de Ștefan Bănică Junior și Irina Fodor.

La show-ul pe gheață, Jean Gavril face echipă cu patinatoarea de performanță Ana Maria Ion. Aceasta are o poveste de viață impresionantă. despre greutățile cu care s-a confruntat de-a lungul anilor pentru a putea prtractica sportul preferat a făcut declarații aceasta la emisiunea respectivă.

Povestea impresionantă a patinatoarei Ana Maria Ion, participantă la ”Dancing on ice – Vis în doi”.  ”Nu aveam căldură, nu aveam lumini, mai cădeau din când în când bucăți din tavan”

”Sunt una dintre cele mai bune patinatoare din România. A fost greu la început pentru că nu exista niciun patinoar olimpic sau mai mare decât patinoarul pe care m antrenam atunci. ând mă antrenam pe fostul patinoar olimpic, condițiile erau foarte precare. Nu aveam căldură, nu aveam lumini, mai cădeau din când în când bucăți din tavan. Însă pasiunea, munca și iubirea către patinaj au învins”, a spus ea.

”La vârsta de 13-14 ani făceam naveta la Brașov și înapoi pentru că e singurul patinoar olimpic care era cel mai aproape de București. Prima oară când am călcat pe patinoarul din Otopeni am plâns pentru că nu îmi venea să cred că era în București un patinoar olimpic. Era uin vis împlinit. Atunci când s-a deschis patinoarul din București am evoluat. Am început să avansez, am începuit să particip la concursuri internaționale, la campionatul național. Primul meu concurs internațional a fost la 10 ani. Am reușit să particip la primul meu grand prix, mă uitam în jurul meu, toată lumea avea staff, avea cel puțin doi-trei antrenori, mi-era rușine să merg la masă pentru că eram singură.

Exista masa Americii, masa Japoniei, masa Canadei, masa Franței și eu eram singură. M-a motivat mai mult. Când m-am întorrs înapoi, m-am antrenat mai bine și în următorul an am ajuns din nou la grand prix. În celelalte țări am văzut că oamenii deja avansaseră, erau din ce în ce mai buni, din ce în ce mai mulți, ajunseseră să fie câte trei fete la aceeași categorie, iar eu tot singură eram”, a completat patinatoarea.

”Visul meu era să patinez. Atât, În capul meu era doar să patinez și să fac tot ce pot să ajung să îmi întrec limitele”, a încheiat aceasta.


citește și...