FOTO / Schimbare de look pentru chef Sorin Bontea. ”Mi-am făcut părul verde, poate așa câștig”

18.05.2021, 15:02
FOTO / Schimbare de look pentru chef Sorin Bontea.  ”Mi-am făcut părul verde, poate așa câștig”
FOTO / Schimbare de look pentru chef Sorin Bontea. ”Mi-am făcut părul verde, poate așa câștig”

Chef Sorin Bontea recurge la o schimbare de look la emisiunea ”Chefi la cuțite”, în spereanța că astfel va atrage norocul asupra sa și a echipei sale de la show-ul câulinar.

Aseară, echipa albastră condusă de chef Florin Dumitrescu și-a securizat un nou câștig în clasamentul confruntărilor pe echipe de la ”Chefi la cuțite”, în vreme ce echipa verde a pierdut un alt bucătar, pe Garcia Francisco Jose Lope.

”Îmi pare rău că pleacă. Era pe dans, era pe cântat, pe voie bună”, a fost reacția lui chef Sorin Bontea.

Chef Sorin Bontea nu a câștigat nicio confruntare pe echipe


În seara aceasta, de la 20:30, pe Antena 1, telespectatorii vor avea parte de o nouă ediție la cuțite plină de surprize. Dezamăgit de faptul că până în acest moment nu a câștigat nicio confruntare pe echipe, înregistrând doar șase înfrângeri consecutive, chef Sorin Bontea va apela la o nouă strategie. Căpitanul echipei verzi își va vopsi părul în culoarea ce îl reprezintă în sezonul 9 pentru a atrage o posibilă primă victorie: ”Nu am rezistat, nu am mai știut ce să fac, așa că mi-am făcut părul verde! Poate rup ghinionul și așa câștig”, declară acesta entuziasmat.

Schimbarea strategică de look a lui chef Sorin Bontea îi inspiră pe bucătarii de la bancurile alăturate să apeleze la rândul lor la un plan diferit. Spre exemplu, tot în această seară, bucătarii în tunici albastre sunt hotărâți să îi demonstreze lui chef Florin Dumitrescu că pot fuziona ca o adevărată echipă, pe cont propriu, fără îndrumări sau ajutor din partea juratului: ”Azi mi-au dat liber. E o senzație foarte ciudată, zici că s-au făcut copiii mari și au plecat de acasă!”, mărturisește acesta.

Confruntarea va fi întreruptă în această seară de o nouă amuletă, folosită de data aceasta de chef Florin Dumitrescu. Ce spune cartolina și spre ce echipă o va direcționa juratul, rămâne de văzut.

citește și...