FOTO. Salma Hayek, apariție incendiară în costum de baie. Artista s-a fotografiat cu decolteul amplu la vedere

04.01.2022, 20:45

Salma Hayek a sărbătorit Anul Nou în vacanță într-o locație tropicală frumoasă, fără nume. Așadar, firesc, vedeta Frida a profitat de ocazie pentru a-și prezenta cel mai recent stil de îmbrăcăminte de plajă într-un cadru pitoresc. Actrița și-a împărtășit aspectul sexy într-o postare pe Instagram, unde a remarcat că se bucură de prima ei cafea a anului.

Salma Hayek a arătat senzațional în timp ce a pozat în escapada ei idilică. Artista a purtat un costum de baie elegant cu imprimeu leopard de la Saint Laurent, decolteu adânc și detalii asimetrice. Stând lângă piscină cu o ceașcă de cafea, își purta părul într-o coadă de cal  pentru a combate căldura și a-și proteja ochii de soare.

Fanii ei i-au arătat lui Salma Hayek multă dragoste pe site-ul de socializare. “Frumos!!!” a spus un fan încântat în timp ce alții pur și simplu împărtășeau emoji-uri cu inimă și foc.

„Frumos ca întotdeauna”, a remarcat un internauat

„Ești atât de frumoasă”, a adăugat o altă persoană.

De-a lungul anilor, Salma Hayek a fost catalogată drept una dintre cele mai frumoase femei din lume. Cu părul lung și negru și trăsături exotice, ea este adesea idolatrizată pentru stilul și alegerile ei de modă. Într-un interviu din 2015 pentru Glamour, alumul From Dusk Till Dawn a spus că știe despre frumusețe de la o persoană foarte specială. Vorbind sincer, actrița îi atribuie meritele bunicii că a învățat-o despre frumusețe și rutine de îngrijire a pielii. Întrucât majoritatea mărcilor merg după tendințe, Salma Hayek își face treaba atunci când vine vorba de ritualurile ei zilnice de curățare. Nu își curăță niciodată pielea dimineața pentru că bunica ei spunea că noaptea, pielea ta reface toate lucrurile pe care le pierde în timpul zilei. „De asemenea, dacă mă curăț foarte bine noaptea, de ce ar fi murdar când mă trezesc”, a spus ea publicației.

Nominalizare la Premiul Oscar pentru cea mai bună actriță

După ce a apărut în seriale de televiziune mexicană, Salma Hayek a avut o pauză de la Hollywood când a fost distribuită în rolul Carolina, încrezătoare și înflăcărată, alături de Antonio Banderas, în Desperado din 1995. Descriind procesul filmului ca fiind obositor, Hayek a audiat de mai multe ori înainte de a obține rolul. Filmul a fost un succes comercial masiv, încasând 25,4 milioane de dolari în Statele Unite. Ea a continuat cu apariții în 1996 din From Dusk Till Dawn, precum și în Wild Wild West și Dogma în 1999.

Cu toate acestea, portretizarea pictoriței Frida Kahlo de către Salma Hayek în filmul biografic Frida din 2002 i-a câștigat recunoașterea în întreaga lume ca actriță serioasă. Filmul, pe care l-a produs și ea, i-a adus o nominalizare la Premiul Oscar pentru cea mai bună actriță – făcând-o primul actor mexican care a obținut această onoare. Ea a primit, de asemenea, premiul Globul de Aur, premiul Screen Actors Guild Award și nominalizările la premiul British Academy Film.

Cel mai recent, Salma Hayek a apărut în House of Gucci. Filmul a fost lansat pe 24 noiembrie 2021. A primit recenzii mixte din partea criticilor, care au lăudat performanțele distribuției, dar au criticat tonul inconsecvent și inexactitățile istorice din poveste.

citește și...