FOTO / Ruby s-a pozat în pat. Sexy în aștenuturi!

24.05.2022, 10:43

Ana Claudia Grigore, cunoscută sub numele de scenă Ruby, este una dintre cele mai incendiare apariții din showbiz-ul românesc. Artista, în vârstă de 33 de ani, nu ezită să se prezinte în fața admiratorilorr săi din mediul online în cele mai incitate ipostaze. de această dată, Ruby s-a fotografiat dezbrăcată în aștenuturi.

Ruby știe cum să le atragă atenția celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Artista a postat pe contul său de Instagram, o fotografie în care apare în pat. Vedeta a pozat dezbrăcată în așternuturi, ipostaza fiind una plină de senzualitate.

Ruby s-a pozat în pat. Mii de aprecieri din partea internauților

Postarea lui Ruby a adunat mii de aprecierri din partea internauților, dar și numeroase mesaje de la aceștia.

”Ahhh”, ”Minunată”, ”Ce face dulceața?!”, ”Te pup frumusețea mea”,i-au scris unii dintre cei care o urmăresc în mediul on line.

Ruby are o relație cu Robert

Ruby, una dintre cele mai lipsite de inhibiții vedete din showbiz-ul autohton,  formează un cuplu de mulți ani cu Robert Adrian, împreună cu care a participat și la emisiunea ”Asia Express”, de la Antena 1. Ruby și Robert s-au cunoscut la filmările videoclipului „Stinge lumina” al artistei, unde acesta a jucat rolul bărbatului cucerit de formele voluptuoase ale solistei. Robert este dansator de profesie și mare pasionat de sport. De altfel, iubitul lui Ruby a participat și la show-ul „Ninja Warrior”, difuzat de Pro TV.

În ultima perioadă de timp au apărut zvonuri confom cărora Ruby și Robert nu ar mai forma un cuplu, lucrru pe care artista l-a dezmințit. Despre relația sa cu Robert a făcut aceasta declarații pentru wowbiz.ro. “Nu sunt singură, sunt în aceeași relație, doar că îmi place să îmi țin viața mea personală, personală și să las oamenii să se bucure de munca mea și de activitatea mea artistică, nu vreau să îi fac de cap cu ceea ce trăiesc eu în particular”, a explicat Ruby.

citește și...