FOTO / Ruby, mai incitantă ca niciodată. Felul în care a pozat i-a dat gata pe toți cei care au văzut-o!

30.07.2022, 10:45
FOTO / Ruby, mai incitantă ca niciodată. Felul în care a pozat i-a dat gata pe toți cei care au văzut-o!
Ruby, mai incitantă ca niciodată

Ana Claudia Grigore, cunoscută sub numele de scenă Ruby, a reușit să capteze instant atenția internauților cu o serie de fotografii în care a pozat provocator. Cântăreața, în vârstă de 33 de ani, a pozat sumar îmbrăcată, în poziții incitante, care înfierbântă imaginația oricui o privește. Comentariile celor care au văzut-o astfel pe vedetă au apărut imediat.

În fotografiile postate pe contul său de socializare, Ruby a pozat provocator, îmbrăcată într-un costum de baie minuscul și încălțată cu o pereche de cizme înalte, cu toc amețitor.

Bună dimineața, s-a îngrășat dulceața!”, a notat Ruby în dreptul imaginilor pline de senzualitate, în care își etalează atuurile fizice.

Ruby, mai incitantă ca niciodată. Ce i-au transmis cei care o urmăresc în online

Postarea lui Ruby a primit tot felul de mesaje din partea celor care o urmăresc în mediul online.

”Ești superbă, ca de obicei”, ”de cântat faci niște poze super”, ”Ești prea fierbinte pentru secolul ăsta și pentru uni dintre români. Ești prea faină”, ”Ești supebă și talentată”, ”Bine”, ”Dacă asta e îngrășat…sa-mi dai și mie cântarul tău”, ”Superbă”, ”Esti atat de sexy si de frumoasa”, ”Frumoasă și sexy ca întotdeauna”, ”Ești o frumusețe”, ”Îmi place cum pozezi, ești super sexy”, ”Meriți două milioane de urmăritori”, ”Bombă sexy”, ”Nu prea te-ai îngrășat”, i-au transmis intenauții lui Ruby.

Ruby are o relație de mulți ani cu Robert

Ruby, una dintre cele mai lipsite de inhibiții vedete din showbiz-ul autohton,  formează un cuplu de mulți ani cu Robert Adrian, împreună cu care a participat și la emisiunea ”Asia Express”, de la Antena 1. Ruby și Robert s-au cunoscut la filmările videoclipului „Stinge lumina” al artistei, unde acesta a jucat rolul bărbatului cucerit de formele voluptuoase ale solistei. Robert este dansator de profesie și mare pasionat de sport. De altfel, iubitul lui Ruby a participat și la show-ul „Ninja Warrior”, difuzat de Pro TV.

În ultima perioadă de timp au apărut zvonuri confom cărora Ruby și Robert nu ar mai forma un cuplu, lucru pe care artista l-a dezmințit. Despre relația sa cu Robert a făcut aceasta declarații pentru wowbiz.ro. “Nu sunt singură, sunt în aceeași relație, doar că îmi place să îmi țin viața mea personală, personală și să las oamenii să se bucure de munca mea și de activitatea mea artistică, nu vreau să îi fac de cap cu ceea ce trăiesc eu în particular”, a explicat Ruby.

Ce operații estetice are Ruby

Ruby și-a făcut prima sa intervenție estetică la vârsta de 18 ani. „Rinoplastia a fost prima mea intervenție estetică și a fost intervenția pe care am așteptat-o cu sufletul la gură. Am făcut-o la 18 ani. Avem un nas mai zbârcit. Era mai măricel, mai strâmb… Mai postez poze cu mine din liceu și nu-mi plăcea, mă complexa destul de tare”, a spus Ruby la o emisiune TV.

”Tati mi-a băgat de mică în cap că atunci când o sa fiu mare o să-mi facă un nas frumos. Și s-a ținut de cuvânt. Era un subiect care mă apăsa, mă complexa. Mă machiam, din cauza asta, mult mai intens la ochi. Am rinoplastie, după care am făcut greșeala de a-mi pune implanturi. Am căzut într-o capcană proastă. Un implant a rămas întors și a fost nevoie de 7 ani ca să rezolv problema”, a completat artista

citește și...