FOTO / Ruby, în costum de baie. Încinge atmosfera oriunde apare

19.08.2021, 10:21
FOTO / Ruby, în costum de baie. Încinge atmosfera oriunde apare
FOTO / Ruby, în costum de baie. Încinge atmosfera pe plajă

Ruby, pe numele său real Ana Claudia Grigore, este o apariție mai mult decât provocatoare în costum de baie. Cântăreața, în vârstă de 32 de ani, atrage toate privirile cu trupul său cu forme voluptuoase. Artista postează, pe rețelele de socializare, diverse fotografii în care apare în costum de baie, spre încântarea fanilor săi din mediul online.

Ruby știe cum să atragă atenția celor care îui urmăresc activitatea pe rețelele de socializare. Cântăreața postează frecvent fotografii în care își arată trupul în costum de baie, în diverse ipostaze.

De curând, Ruby a publicat câteva imagini în care apare într-un costum de baie din două piese, care îi scoate în evidență formele apetisante, dar și tatuajele pe care le are pe trup.

Ruby, în costum de baie. Zeci de mii de aprecieri din partea fanilor

Postarea lui Ruby a adunat peste 35.000 de aprecieridin partea internauților.

Reacțiile pozitive nu s-au lăsat prea mult așteptate, iar prietenii virtuali ai artistei au ținut neapărat să îi transmită că este o femeie foarte frumoasă.

Ruby se iubește cu Robert

Ruby, una dintre cele mai lipsite de inhibiții vedete din showbiz-ul autohton,  formează un cuplu de mulți ani cu Robert Adrian, împreună cu care a participat și la emisiunea ”Asia Express”, de la Antena 1. Ruby și Robert s-au cunoscut la filmările videoclipului „Stinge lumina” al artistei, unde acesta a jucat rolul bărbatului cucerit de formele voluptuoase ale solistei. Robert este dansator de profesie și mare pasionat de sport. De altfel, iubitul lui Ruby a participat și la show-ul „Ninja Warrior”, difuzat de Pro TV.

Ruby a declarat că ea și iubitul ei, Robert, nu se grăbesc să-și unească destinele, cel puțin deocamdată. Artista a afirmat că atât ea, cât și iubitul ei sunt concentrați pe carieră în prezent. ”Nu simt vreo presiune din partea nimănui când vine vorba despre căsătoria cu iubitul meu. Suntem împreună de atâția ani și suntem foarte bine așa cum suntem. Sufletește suntem amândoi ca doi copii, așa ne simțim. Nimeni din familie mea nu se întreabă când ne căsătorim: nici mama, nici mamaia, nici Robert. Nu avem planuri de nuntă, nu avem planuri de copii acum pentru că atât eu cât și el suntem focusați pe carieră și cam atât, în momentul de față. Mi-am făcut o traiectorie în viață și momentan cariera primează”, a declarat Ruby

citește și...