FOTO / Roxana Nemeș, topless. ”Nu știu cu ce să mă îmbrac”

07.03.2022, 17:03
FOTO / Roxana Nemeș, topless. ”Nu știu cu ce să mă îmbrac”
FOTO / Roxana Nemeș, topless. ”Nu știu cu ce să mă îmbrac”

Cântăreața Roxana Nemeș a pozat topless. Artista a postat fotografia în mediul online. ”Nu știu cu ce să mă îmbrac”, a comentat artista în dreptul imaginii respective. Fotografia cu Roxana Nemeș topless a adunat numeroase like-uri pe contul ei de socializare, dar și foarte multe comentarii din partea internauților.

Roxana Nemeș a pozat într-o ipostază plină de senzualitate. În fotografia postată pe contul ei de socializare, vedeta apare topless, îmbrăcată doar cu o pereche de blugi în timp ce stă pe o canapea.


”Nu stiu cu ce sa ma imbrac.. ???‍♀️ Canapeaua nu este murdara!! Este mai inchisa de la contrastul pe care l-am folosit! ? Greu e!”, a notat vedeta în dreptul imaginii.

Roxana Nemeș, topless. Au curs comentariile din partea internauților

Postarea Roxanei Nemeș a atras numeroase comentarii din partea internauților.

”Ai fost, ești și vei fi o fată frumoasă, deșteaptă și cu mult bun simț”, ”Dacă nu știi cu ce să te îmbrtaci, dă și blugii jos”, ”O prințesă adevărată. Ești super frumoasă”, ”Ești ok”, ”Ești bine și așa, de fapt tu arăți bine oricum”, ”Țara arde și baba se piaptănă”, ”Rămâi așa că arăți bine”, ”c el mai bine fără… inhibiții”, ”Minunată, extrem de frumoasă”, ”Bună rău”, ”Foarte frumoasă și extrem de senzuală”, ”cea mai frumoasă”, ”Foarte sexy”, ”Bunăciune”, ”Superbă ca întotdeauna”, ”Ești foarte frumoasă și bună rău”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de Roxana Nemeș de la cei care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Roxana Nemeș e căsătorită cu Călin Hagima

Roxana Nemeș  s-a căsătorit în data de 17 septembrie 2021 cu Călin Hagima. Roxana Nemeș a fost cerută de soție de Călin Hagima pe 7 decembrie 2019, însă căsătoria lor a fost amânată din cauza restricțiilor impuse de pandemie. Cântăreața a dat detalii despre relația cu partenertul său de viață într-un interviu pentru okmagazine.ro. Artista a dezvăluit că au fost despărțiți timp de un an.

”Acum cinci ani, da. Am fost despărţiţi timp de un an de zile. Din afară privind, mi s-ar părea ciudat să te mai împaci după un an de zile. Eu lupt şi încerc, iar atunci când nu mai e cazul, nu mai e cazul. Dar nu ne-am despărţit pentru că nu ne iubeam sau pentru că a greşit unul dintre noi cu ceva. Nu ştiu: suntem amândoi Berbeci, ne dădeam cap în cap. Şi la un moment dat zici: “Gata!”. Dar totul se întâmplă cu un scop, iar pe mine perioada aia m-a maturizat foarte tare şi mi-am dat seama ce vreau”, a spus vedeta.

Suntem la fel ca înainte, noi avem o relaţie de şase ani. Poate că există mai multă încredere. Noi ne-am căsătorit din dragoste, ăsta era următorul pas firesc. Aşa am simţit, s-o facem şi pe-asta, să ne căsătorim”, a completat ea.

citește și...