FOTO / Roxana Nemeș, topless! Artista, super provocatoare!

09.02.2022, 10:44
FOTO / Roxana Nemeș, topless! Artista, super provocatoare!
FOTO / Roxana Nemeș, topless! Artista, super provocatoare!

Cântăreața Roxana Nemeș și-a luat prin surprindere fanii din mediul online. Vedeta a publicat, pe contul său de pe o rețea de socializare, o fotografie în care apare într-o ipostază super provocatoare. Artsta a pozat fără sutien. Imaginea a atras imediat atenția internauților, care s-au întrecut în like-uri și comentarii.

În imaginea publicată pe contul său de socalizare, Roxana Nemeș apare întinsă pe o canapea, îmbrăcată într-o pereche de blugi, în timp ce în partea de sus a corpului nu poartă nimic.

Cântăreața a avut însă grijă să pozeze astfel încât să nu lase la vedere mai mult decât ar fi dorit.

Roxana Nemeș, topless! Cum au reacționat internauții

Postarea Roxanei Nemeș a adunat numeroase like-uri în mediul online și multe comentarii.


”Fenomenală frumusețe, fabuloase forme”, ”Aș vrea să fiu canapeaua ta”, ”Vreau să-și văd sânii”, ”Cea mai frumoasă femeie”, ”Frumos look”, ”Trup perfect”, ”Superbă ca întotdeauna, fără cuvinte”, ”Sexy girl”, ”Super prințesă frumoasă”, ”Tânră, frumoasă și periculoasă”, ”Minunată”, ”Superbă”, ”Ești o prințesă”, ”Frumusețea îi place și lui Dumnezeu”, ”Ești cea mai atrăgătoare persoană”, ”Adorablă”, ”Frumos să te văd goală”, ”Era perfect dacă părul stătea pe partea dreaptă”, ”Frumușico”, sunt doer câteva dntre mesajele primite de cântăreață de la internauți.

Roxana Nemeș este căsătorită cu Călin Hagima

Roxana Nemeș  s-a căsătorit în data de 17 septembrie 2021 cu Călin Hagima. Roxana Nemeș a fost cerută de soție de Călin Hagima pe 7 decembrie 2019, însă căsătoria lor a fost amânată din cauza restricțiilor impuse de pandemie.

„Totul a fost cum a trebuit și cununia a fost spontană. Am făcut-o atunci când am simțit. A fost o petrecere superbă, toată lumea s-a distrat, până și ai mei și surorile mele au dansat. Ne-a adunat pe toți. În toate pozele râd, n-am poze serioase. Am vrut să fie în familie, strict cu prietenii apropiați. Am vrut să fie ceva intim. Eu și Călin suntem personalități puternice, ne asemănăm foarte mult. Am învățat însă să lăsăm unul de la altul. Ne împărțim foarte bine sarcinile. Duce gunoiul cine îl vede primul, la fel și cafeaua. Ne completăm. Ne dorim copii. Lucrăm la asta. Mi-am dorit și o slujbă de cununie și am făcut-o. A fost exact ca la nuntă. Puțin mai scurtă ca în biserică!”, a povestit Roxana Nemeș la o emisiune TV.
După cununie, Roxana Nemeș a compus și prima ei piesă pentru cel care i-a devenit soț: „Am scris o piesă pentru el. E prima dată când scriu o piesă. Este povestea noastră de la început. Ne-am cunoscut în vârf de munte, dar am fost împreună după un an și jumătate, ne-am tot văzut întâmplător. Viața mea ducea spre el. Nu căutam, ne-am găsit întâmplător. În ultimii ani până și mama mi-a spus că m-am schimbat în bine, că am evoluat ca om”.
citește și...