Ramona de la Neatza a recunoscut totul! Cum şi-a pierdut blonda virginitatea: “Pe mine m-a fraierit…”

10.11.2019, 13:52

Ramona de la Neatza este una dintre cele mai sexy asistente TV. Fanii blondinei sunt obişnuiţi cu dezvăluirile incredibile pe care le face în spaţiul public, însă de această dată Ramona Olaru a reuşit să îşi şocheze admiratorii.

În cadrul unei emisiuni de la Antena 1, Ramona Olaru le-a prezentat telespectatorilor o știre despre o tânără de 25 de ani, pe nume Raisa, care și-a vândut virginitatea pe un milion de euro. Surprinsă, Ramona nu s-a putut abține și a mărturisit, la rândul ei, cum și-a pierdut virginitatea.

”O româncă de 25 de ani își vinde virginitatea pe un milion de euro. Când mă gândesc… A trecut norocul pe lângă mine. Pe mine m-a fraierit Vasile a lui Tărâță cu un suc. Și ăla la jumătate”, a mărturisit Ramona.

Ramona are un nou iubit

De când este o femeie liberă, Ramona Olaru a devenit una dintre cele mai râvnite vedete din showbiz-ul românesc. Cu toate că a fost curtată de fotbaliști celebri și afaceriști de succes blondina se pare că și-a găsit fericirea în brațele unui tânăr ce este cunoscut publicului larg drept Cuza de la ”Noaptea Târziu”.

Mai mult decât atât, surse din anturajul blondinei, susțin faptul că aceasta e  amorezată până peste cap de tânărul artist.

citește și...