FOTO / Raluka, mai provocatoare ca niciodată. Cum s-a fotografiat în piscină

27.03.2021, 09:49
FOTO / Raluka, mai provocatoare ca niciodată. Cum s-a fotografiat în piscină
FOTO / Raluka, mai provocatoare ca niciodată. Cum s-a fotografiat în piscină

Cântăreața Raluka și-a etalat trupul cu forme foarte bine conturate la piscină. Artista are cu ce se lăuda doin punct de vedere fizic.

Raluka a postat, pe contul său de socializare, o fotografie în care apare într-o ipostază extrem de sexy. Aceasta a pozat în costum de baie, în piscină. Ipostaza în care s-a lăsat fotografiată Raluka scoate în evidență posteriorul ferm și bombat al acesteia.

Fotografia respectivă a adunat zeci de mii de like-uri din partea internauților, care au apreciat ipostaza senzuală în care s-a afișat cântăreața.

Raluka a câștigat ”Asia Express” alături de Ana Baniciu

Raluka a fost una dintre vedetele care au participat în primul sezon al show-ului ”Asia Express”, difuzat de postul de televiziune Antena 1.

Aceasta a făcut echipă cu buna ei prietenă, cântăreața Ana Baniciu.

De altfel, cele două au ieșit învingătoare în finala primului sezon al concursului ”Asia Express”.

În ce a investit Raluka banii pe care i-a câștigat

Cântăreața Raluka a mărturisit că banii nu țin prea mult la ea. Vedeta a explicat și pe ce a cheltuit banii.

”Dacă nu aș fi cheltuit aiurea, acum eram departe rău de tot. Am cheltuit tot ce am avut. Am o familie extrem de numeroasă pe statul meu de plată și n-am cum să țin banii. În plus, mai am patru câini imenși, care nu sunt tocmai ușor de întreținut. Mai am și tot felul de chestii pe care îmi place să le fac. Așa că la mine nu prea stau banii”, a declarat Raluka într-un interviu pentru libertatea.ro.

Cântăreața a explicat că din muzică nu se fac atât de mulți bani precum crede lumea. Artiștii din România nu fac atât de mulți bani pe cât crede românul. Nu se fac milioane de euro din muzică”, a mai declarat Raluka pentru sursa citată mai sus.

citește și...