FOTO / Raluka e top! Cântăreața arată excepțional în costum de baie

19.12.2020, 12:39
FOTO / Raluka e top! Cântăreața arată excepțional în costum de baie
FOTO / Raluka e top! Cântăreața arată excepțional în costum de baie

Cântăreața Raluka este una dintre cele mai sexy vedete de pe scena muzicală din România. Artista nu este doar talentată și are și cu ce se lăuda din punct de vedere fizic.

Alexandra Raluca Nistor, cunoscută sub numele de scenă Raluka, are 31 de ani și este una dintre cânntărețele de succes din țara noastră. Raluka impresuionează cu vocea ei, dar și cu felul în care arată.

Artista este posesoarea unui trup cu forme foarte bine conturate, care atrag atenția ca un magnet și pe care aceasta știe cum să și le pună în valoare. Ipostazele senzuale în care se afișează în fața fanilor săi din mediul online atrag numeroase aprecieri din partea acestora.

În ce a investit Raluka banii pe care i-a câștigat

Cântăreața Raluka a mărturisit că banii nu țin prea mult la ea. Vedeta a explicat și pe ce a cheltuit banii.

”Dacă nu aș fi cheltuit aiurea, acum eram departe rău de tot. Am cheltuit tot ce am avut. Am o familie extrem de numeroasă pe statul meu de plată și n-am cum să țin banii. În plus, mai am patru câini imenși, care nu sunt tocmai ușor de întreținut. Mai am și tot felul de chestii pe care îmi place să le fac. Așa că la mine nu prea stau banii”, a declarat Raluka într-un interviu pentru libertatea.ro.

Cântăreața a explicat că din muzică nu se fac atât de mulți bani precum crede lumea. Artiștii din România nu fac atât de mulți bani pe cât crede românul. Nu se fac milioane de euro din muzică”, a mai declarat Raluka pentru sursa citată mai sus.

Raluka a câștigat ”Asia Express” alături de Ana Baniciu

Raluka a fost una dintre vedetele care au participat în primul sezon al show-ului ”Asia Express”, difuzat de postul de televiziune Antena 1.

Aceasta a făcut echipă cu buna ei prietenă, cântăreața Ana Baniciu.

De altfel, cele două au ieșit învingătoare în finala primului sezon al concursului ”Asia Express”.

citește și...