FOTO / Raluca Tănase, de la Bambi, în cele mai senzuale ipostaze. Blonda, provocatoare în costum de baie

28.12.2020, 09:23
FOTO / Raluca Tănase, de la Bambi, în cele mai senzuale ipostaze. Blonda, provocatoare în costum de baie
FOTO / Raluca Tănase, de la Bambi, în cele mai senzuale ipostaze. Blonda, provocatoare în costum de baie

Raluca Tănase, una dintre surorile care formează trupa Bambi, nu ezită să se afișeze în ipostaze senzuale în fața fanilor săi de pe rețelele de socializare.

Raluca Tănase este cunoscută publicului larg grație trupei Bambi, în care cântă alături de sora sa, Denisa. Surorile Tănase au format trupa Bambi în decembrie 1999, iar în august 2000 au dat lovitura cu şlagărul „Doi ochi căprui”. Pe contul său de socializare, Raluca Tănase își încântă admiratorii cu tot felul de fotografii, în multe dintre acestea artista afișându-se în costum de baie sau în ținute care să-i pună cât mai bine în valoare atuurile fizice.

”Nu sunt perfecta si sunt constienta de asta. Imi stiu foarte bine calitatile, dar si muultele defecte :)))) Da… si eu am celulita, da… si eu uneori mananc mai mult decat ar trebui, da… si eu uneori nu ma imbrac dupa standardele stilistice, da.. .si eu uneori rad zgomotos ? Insa am invatat ca viata nu este despre perfectiune, despre “cum sa dai bine in fata altora”, ci despre ceea ce te implineste pe tine ca om. Desi vedem peste tot reguli pe care trebuie sa le urmam, incepand cu fashion/ mancare/ conduita… sfatul meu este sa pastrezi echilibrul, pentru ca la finalul zilei tu… sa fii tot tu. Fix asa cum te simti cel mai bine. Nu lasa pe nimeni sa iti spuna cum trebuie sa fii, este doar alegerea ta”, scria cântăreața în urtmă cu ceva timp în mediul online.

Denisa Tănase a convins-o și pe sora ei, Raluca, să intre în afacerea cu parfumuri

Denisa Tănase a cooptat-o și pe sora sa mai mare, Raluca Tănase, alături de care cântă în tupa Bambi, în afacerea sa cu parfumuri.

Denisa Tănase a afirmat că sora sa nu era atrasă de acest tip de afacere.

”Pe Ralu încerc să o conving de câţiva ani să vină în acest business, practic de când am început. Ea nu era atrasă de zona asta, i se părea ceva nou, iar teama de noutate o trăgea înapoi, acum însă s-a integrat perfect, îi place foarte mult să lucreze în această industrie, este super implicată şi dedicată şi facem echipă bună împreună, vine cu mine la cursuri”, a declarat cântăreața de curând.

citește și...