FOTO. Raluca Bădulescu, în costum de baie după ce a slăbit enorm. Cum arată jurata de la ‘Bravo, ai stil!’

03.08.2020, 11:54
FOTO. Raluca Bădulescu, în costum de baie după ce a slăbit enorm. Cum arată jurata de la 'Bravo, ai stil!'
FOTO. Raluca Bădulescu, în costum de baie după ce a slăbit enorm. Cum arată jurata de la 'Bravo, ai stil!'

În urmă cu mai bine de șase ani, Raluca Bădulescu s-a confruntat cu mari probleme de greutate! Vedeta a reușit să slăbească de la 120 de kilograme la aproape 57 de kilograme, după ce și-a micșorat stomacul. De atunci, viața ei s-a schimbat radical.

Raluca Bădulescu are acum o siluetă de fotomodel și mărturisește că se simte bine în pielea ei, iar acest lucru parcă i-a dat aripi.

A suferit o intervenție chirurgicală în 2013

‘Eu am slăbit în total 65 de kilograme. Acum am 56, dacă facem un calcul matematic, mai bine nici nu îl fac. De la multă lume am auzit că au spus despre mine că am slăbit mult prea mult şi că nu e mai bine nici aşa. Am făcut o operaţie acum doi ani.

Mă menţin aşa de 56-57 de kilograme de aproape un an. Mă menţin mâncând de toate, prăjituri, pizza pentru că eu sunt o gurmandă şi sunt toată viaţa o gurmandă. Eu nu m-am îngrăşat pe fond nervos, eu am mâncat. Ideea e să mânânc de toate, de cât mai multe ori într-o zi, dar cu moderaţie. Dar trebuie să avem voinţă. Eu nu am avut această voinţă. Şi această operaţie a venit ca o minune pentru mine. Eu nu am avut 56 de kilograme nici în liceu’, mărturisea Băduleasca la Antena Stars.

Are o siluetă impecabilă

Principalul aliat al blondei a fost însă soţul ei Florin! El a fost alături de ea în clipele grele şi a împins-o de la spate să treacă peste toate problemele.

Jurata de la ‘Bravo, ai stil!’ se poate lăuda acum cu o siluetă de vis, motiv pentru care a avut curaj să se afișeze la piscină, în costum de baie. Pe rețelele de socializare, Raluca Bădulescu a postat mai multe imagini în bikini, care au fost pe placul prietenilor virtuali.

În plus, vedeta de la Kanal D a mărturisit că în timpul pandemiei a apelat și la câteva trucuri pentru a nu-și pierde corpul tonifiat.

‘Am între 57 şi 59 de kilograme. În fiecare săptămână sunt atentă, mă cântăresc la câteva zile. Dacă ai fost într-un weekend şi ai făcut excese, apoi mănânci doar salată şi friptură la grătar, slăbeşti imediat. Două kilograme le dai jos foarte uşor! Este o greutate stabilă de doi ani şi jumătate’, a mai susținut Raluca Bădulescu.

citește și...