FOTO & VIDEO / Paula Seling, superbă la 42 de ani. Arată de vis!

15.02.2021, 11:58
FOTO & VIDEO  / Paula Seling, superbă la 42 de ani. Arată de vis!
FOTO / Paula Seling, superbă la 42 de ani. Arată de vis!

Cântăreața Paula Seling are 42 de ani și este o prezență fermecătoare oriunde își face apariția.

Paula Seling nu este doar una dintre cele mai apreciate voci din industria muzicală din România, ci și una dintre cele mai seducătoare apariții. La 42 de ani, artista arată de vis.

Paula Seling atrage atenția cu frumusețea și delicatețea sa oriunde își face apariția.

Paula Seling s-a născut de Crăciun

Paula Seling s-a născut pe 25 decembrie 1978 în Baia Mare. A absolvit Colegiul „Gheorghe Șincai” din Baia Mare în 1997, iar apoi Școala Superioară de Jurnalistică din București. A studiat canto și pian.

Împreună cu interpretul Ovi, Paula Seling a reprezentat România la Eurovision 2010, unde au ocupat locul 3, și la Eurovision 2014, unde s-au clasat pe poziția a 12-a. În plan personal, Paula Seling este căsătorită cu Radu Bucura din anul 2005.


”Nu a putut, săraca mama, să stea liniștită de sărbători, la țară, la bunici, în iarna lui 1978, că m-am hotărât sa vin ?. De fapt, Dumnezeu a stabilit că ziua de Crăciun era cea mai potrivita să mă trimită în lume. Ningea ca în povești și în tot satul răsunau vocile curate ale colindatorilor, iar mama a înțeles că va fi greu să ajungă la spital în noaptea de Crăciun. Nu erau telefoane mobile și nu avea cum să il anunțe pe tata care era în armată. Cei de la salvare au spus ca vor întârzia… Până la trei dimineața s-a plimbat din casă în curte și înapoi, sperând ca fratele său să revină de la colindat și, când s-a întors, au plecat de urgență. Și m-am născut în ziua de Crăciun. Am căutat mereu să mă ridic la nivelul acestei responsabilități, să împart bucurie și lumină prin vocea mea. Azi am adunat 42 de ani dintre care aproape 25 i-am dedicat iubirii față de public și de scenă, față de muzică și de frumusețea pe care aceasta o dăruiește. Dacă am reușit, doar dumneavoastră puteți spune, doar inimile voastre pot ști dacă s-au simțit învăluite în bucurie, când m-ați ascultat”, scria Paula Seling în mediul online de ziua sa de naștere.

 

 

citește și...