FOTO / Otniela Sandu și-a etalat formele din toate pozițiile. Fără cusur în costum de baie!

11.09.2022, 10:55
FOTO / Otniela Sandu și-a etalat formele din toate pozițiile. Fără cusur în costum de baie!
Otniela Sandu și-a etalat formele din toate pozițiile

Otniela Sandu este o prezență care atrage imediat atenția, oriiunde își face apariția. Posesoarea unui trup cu forme fără cusur, aceasta atrage privirile ca un magnet. Așa s-a întâm plat și acum, când senzuala blondă a postat, în mediul online câteva fotograf în care își etalează trupul perfect în costum de baie, în diverse ipostaze.

Otniela Sandu are 30 de ani, a terminat Facultatea de Jurnalism și este pasionată de actorie. Încă din copilărie, și-a dorit să devină actriță sau prezentatoare de știri. Otniela Sandu este pasionată și de make-up. Blonda a participat la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV, iar ulterior a fost una dintre vedetele care au concurat la show-ul ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la postul de televizune Kanal D.

Actriță și influencer, Otniela Sandu este urmărită de sute de mii de fani în mediul online, care sunt foarte încântați de fiecare apariție a acesteia. Zilele acestea, Otniela și-a cucerit admiratorii cu mai multe fotografi în care apare în costum de baie.

Otniela Sandu și-a etalat formele din toate pozițiile. Arată extraordinar de bine

Într-un costum de baie de culoare roșie, din două piese, Otniela și-a etalat formele perfecte la plajă. Aceasta a pozat în diverse poziții, care i-au scos foarte bine în evdență trupul.
”Super frumoasă”, ”Bună”, ”Frumoase poze”, ”Mnunată”, ”Bravo”, ”Eșt o adevărată divă”, ”Ești superbă”, ”Ești bestial de bună”, ”Frumoasă, frumoasă foc”, ”O femee jos pălăria”, ”Numai pulpă adevărată, domne!”, ”Ești superbă”, ”Mii de persoane se bucură când își văd fundul”, au reacționat cei care văzut imaginile postate de Otniela.

Cum a câștigat Otniela Sandu primii bani

Otniela Sandu a câștigat primii săi bani din make-up și în special din măști pictate pe față. Așa a ajuns sa-i cunoască pe băieții de la Carla’s Dreams.

”M-am ocupat de make-up în generală și în liceu. Așa mi-am câștigat eu practic primii bani. Cu măștile pe față, cu băieții de la Carla’s, pe ei i-am machiat. A fost o perioadă, dar nu am mai făcut asta de foarte mult timp”, a declarat Ortniela, în urmă cu ceva timp,  la emisiunea ”Teo Show”.

citește și...