FOTO / Otniela Sandu, răvășitoare! Are un trup de nota 10!

27.09.2021, 10:26
FOTO / Otniela Sandu, răvășitoare! Are un trup de nota 10!
FOTO / Otniela Sandu, răvășitoare! Are un trup de nota 10!

Otniela Sandu este una dintre cele mai senzuale blonde din showbiz-ul românesc. Vedeta arată extraordnar de bine și știe cum să atragă privirile asupra sa. Otniela Sandu are un trup de nota 10, cu forme care ating perfecțiunea. de altfel, Otniela Sandu este foarte atentă la imaginea sa, antrenându-se frecvent la sala de sport pentru a fi într-o formă fizică cât mai bună.

Otniela Sandu are 30 de ani, a terminat Facultatea de Jurnalism și este pasionată de actorie. Încă din copilărie, și-a dorit să devină actriță sau prezentatoare de știri. Otniela Sandu este pasionată și de make-up. Blonda a participat la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV, iar în prezeent este una dintre vedetele care concurează la show-ul ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D.

Actriță și influencer, Otniela Sandu este urmărită de sute de mii de fani în mediul online, care sunt foarte încântați de fiecare apariție a acesteia.

Otniela Sandu, răvășitoare! Ce bine arată în costum de baie!

Pe contul său de socializare, Otniela Sandu știe cum să atragă atenția celor care îi urmăresc activitatea în mediul online. Aceasta publică numeroase fotografii  în care apare în tot felul de ipostaze, care mai de care mai pline de senzualitate.

 

 

În rochii scurte și mulate sau în costum de baie, Otniela Sandu este răvășitoare și atrage privirile imediat.

Problemele de sănătate pe care le-a avut Otniela Sandu în copilărie

Otniela Sandu a avut probleme de sănătate în copilărie. Aceastanu a putut să meargă până la vârsta de patru ani din cauza unei luxații congenitale bilaterale.

Eu până la patru ani nu am mers deloc, am avut o luxație congenitală bilaterală și niciun medic nu îmi dădea vreo șansă. Și ai mei m-au cocoloșit foarte tare. Doctorul Pesamosca ne-a ajutat să găsim o proteză care îmi ținea picioarele la 90 de grade și cu care am stat vreo doi ani”, a povestit Otniela Sandu într-un  interviu.

citește și...