FOTO. Otniela Sandu, apariție de senzație în costum de baie! A făcut furori la plajă

08.06.2021, 19:11
FOTO. Otniela Sandu, apariție de senzație în costum de baie! A făcut furori la plajă
Otniela Sandu, apariție de senzație în costum de baie! A făcut furori la plajă

Vara a venit, iar temperaturile ridicate le-au făcut pe vedetele din România să meargă la piscină sau la plajă. Otniela Sandu și-a impresionat fanii de pe Instagram cu poze sexy și imagini „fierbinți“. 

Fosta concurentă de la ”Ferma” știe cum să-și incite fanii de pe rețelele de socializare. Blondina arată incredibil de bine, iar de curând a publicat mai multe fotografii cu ea în care își etala trupul într-un costum de baie din două piese.

Frumoasa vedetă în vârstă de 30 de ani, care a fost supranumită Shakira de România, demonstrează de fiecare dată că mama natură a fost generoasă cu ea. Fotografiile realizate la plajă au primit câteva mii de like-uri din partea prietenilor virtuali.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Otniela Sandu (@otniela)

Otniela Sandu, îndrăgostită până peste cap

De câteva luni bune, Otniela Sandu se iubește cu Radu Constantin. Otniela Sandu și Radu Constantin au detaliat cum a început relația lor de iubire.

‘Noi ne-am întâlnit în urmă cu un an și jumătate. Ne-am salutat și atât, doar am întrebat cine e că are ochii frumoși, dar oricum am uitat. Radu îmi face cele mai frumoase cadouri. Locuim împreună de două luni. Nu-mi place că Radu vine târziu acasă. A fost prima dată când le-am prezentat părinților mei pe cineva. Eram singura din familie care nu adusese pe nimeni acasă până acum’, a spus Otniela Sandu, în direct, la PRO TV.

Iubitul Otnielei Sandu face sketch-uri, vlogguri educative, dar şi seriale – “Școala invers” și “DM”.

‘La început am făcut un lucru frumos, un desert, dar el în loc să aprecieze treaba asta, zice că am vrut să-l omor. Eu făceam bomboane de mult timp, le-am verificat, dar a ajuns un sâmbure în el cu care era să se înece. Eu n-am crezut și i-am cerut să-mi aducâ sâmburele, pe care mi l-a adus într-o cutie de inel și acum îl am. Aș vrea a opta zi pentru ca el să fie doar cu mine, pentru că e foarte ocupat’, a mai spus Otniela Sandu.

citește și...