FOTO / Otniela Sandu, apariție de infarct. ”Of, când te văd mă ia inima”

24.07.2020, 13:57
FOTO / Otniela Sandu, apariție de infarct. ”Of, când te văd mă ia inima”
FOTO / Otniela Sandu, apariție de infarct. ”Of, când te văd mă ia inima”

Otniela sandu și-a impresionat admiratorii de pe rețelele de socializare cu felul în care arată în costum de baie.

Otniela Sandu a făcut furori în rândul bărbaților la show-ul ”Ferma”, care a fost difuzat de postul de televiziune Pro TV.  Blonda arată foarte bine și știe cum să-și incite fanii de pe rețelele de socializare. Otniela Sandu a postat de curând, pe contul său de socializare, două fotografii în care îți etalează trupul într-un costum de baie dintr-o singură bucată, alșbastru cu alb.

Blonda este o apariție plină de senzualitate, iar fanii au admirat-o pentru look-uul său.

 

”Of, când te văd mă ia inima”, ”Frumoasă și sexy”, ”Nimic de făcut, nimic de zis, doar că ești bună rău”, ”Uimitor de frumoasă. Unică. Fenomenal de frumoasă. Superbă”, ”Arăți foarte bine”, ”Arăți superb”, ”O zână superbă”, au complimentat-o internauții pe Otniela Sandu.

Otniela Sandu este pasionată de make-up

Otniela Sandu este mare pasionate de make-up artist, este implicată în foarte multe proiecte caritabile, iar în timpul liber colaborează cu diferite companii pentru imagine. Blonda a mărturisit că a fost atrasă și de actorie încă de pe vremea când era doar o copilă.

„Am rămas make-up artistul meu personal. Este o pasiune pe care o am încă din copilărie şi un mod prin care mi-am câştigat primii bani singură. Dar tot actoria rămâne prima mea dragoste. Îmi amintesc că atunci când eram întrebată, la grădiniţă, ce anume mi-ar plăcea să devin când am să fiu mare, spuneam că actriţă sau prezentator de ştiri.

În copilărie, aveam o cutie cu o gaură mare în centru, prin care citeam şi inventam ştiri. Iar în „pauzele de publicitate“, organizam diferite scenete în care tot eu jucam personajul principal. Acum, am ajuns pe un drum în care pot face paşi spre lucrurile care mă fac cu adevărat fericită”, declara ea într-un interviu pentru okmagazine.ro.

citește și...