FOTO. O fotografie cu două femei care țin în mâni arme uriașe a devenit virală. Cine este „cea mai frumoasă femeie din armată”

01.05.2022, 13:04

O fotografie cu o femeie blondă care pozează cu o brunetă mai tânără, în timp ce ambele țin în mâni arme uriașe, a devenit virală pe Twitter. În plin conflict dintre Rusia și Ucraina, pe rețelele de socializare au fost lansate o serie de fotografii. Într-una dintre fotografii, apare  o influenceriță rusoaică devenită virală, fiind supranumită „cea mai frumoasă femeie din armată”. Tânăra ține în mâna o armă uriașă.

O  mamă și o fiică au devenit virale pentru „lupta cu rușii”.  Ambele țineau în mâni arme uriașe, iar imaginea a devenit virală pe Twitter. Perechea „lupta pentru a-și proteja patria de invadarea soldaților ruși”, potrivit unui tweet viral.

Cu toate acestea, de atunci a reieșit că tweetul – care avea aproape 60.000 de aprecieri la momentul respectiv- este inexact.

Cine sunt cele două femei care au devenit virale

În plin conflict dintre Rusia și Ucraina, pe rețelele de socializare au fost lansate o serie de fotografii ale Elenei Deligioz, care este o influenceriță rusoaică devenită virală, fiind supranumită „cea mai frumoasă femeie din armată”.

De fapt, femeile nu doar că nu își apără „patria”, dar sunt rusoaice.

Armele ar putea fi reale

Tânăra de 26 de ani este adesea confundată cu un soldat rus din cauza uniformei de soldat pe care o poartă pentru airsoft, un joc de echipă în care participanții elimină jucătorii adversi cu gloanțe de plastic.

Contul ei TikTok arată că respectivul conținut încă distribuit pe rețelele de sociaizare este o captură dintr-un videoclip al ei din februarie, anul trecut.

Armele ar putea fi, de fapt, reale, deoarece se pare că ea și cealaltă femeie sunt la un poligon de tragere.

Oamenii și-au exprimat îngrijorarea cu privire la tweet, o persoană spunând că „părul și machiajul femeilor arată mult prea perfect pentru a fi într-o zonă de război”.

Viața Elenei Deligioz

Prin intermediul rețelelor de socializare, s-au răspândit o serie de fotografii cu tânăra, îmbrăcată în costum de antrenament de luptă.

Datorită boom-ului provocat de fotografiile sale, Elena și-a deschis propria afacere online unde vinde echipamente militare precum îmbrăcăminte militară, accesorii și altele; și s-au îmbrăcat în soldați pentru rețelele sociale pentru a-și promova produsele.

Acum, Elena Deligioz a devenit o celebritate, pe contul ei oficial de Instagram are peste 100 de mii de urmăritori; și, deși nu este un adevărat soldat, mulți dintre fanii ei au început să speculeze în acest sens.

citește și...