FOTO / Nicoleta Luciu, transformată de intervenții. ”Nu te mai recunoaștem”

17.05.2021, 11:08
FOTO / Nicoleta Luciu, transformată de intervenții. ”Nu te mai recunoaștem”
FOTO / Nicoleta Luciu, transformată de intervențiile estetice. ”Nu te mai recunoaștem”

Internauții au reacționat vehement la o recentă postare pe care Nicoleta Luciu a făcut-o în mediul online.

Nicoleta Luciu a primit numeroase critici din partea internauților după ce a postat o fotografie pe care și-a făcut-o în urma unui tratament. Fanii au comentat pe marginea intervențiilor pe care și le-a făcut în ultima perioadă de timp Nicoleta Luciu.

”Vai, nu mai ești tu Nicoleta. Păcat, erai superbă naturală”, ”Oribilă”, ”Doamne ferește, complet altă persoană”, ”Ce frumoasă erai înainte”, ”Tu te vezi frumoasa si asta e bine. Dar noi din pacate nu te mai recunoastem”, ”Arăți ca o gonflabilă”, ”Cât botox!”, ”E împietrită fața ei”, ”Nu te mai recunosc, păcat”, ”Nicoleta, de ce faci aceste schimbări? Ești frumoasă fiind naturala… nu ai nevoie de aceste intervenții”, ”Eu nu mai stiu cine esti”, ”Te-ai stricat de tot, păcat ca erai și ești încă frumoasa”, au comentat internauții la postarea Nicoletei Luciu.

Nicoleta Luciu este căsătorită și are patru copii

De ani de zile, Nicoleta Luciu s-a retras la Miercurea Ciuc, acolo unde locuiește împreună cu soțul ei, Zsolt Csergo, și cei patru copii ai lor. Dacă cu ani în urmă era o prezență constantă pe micile ecrane, astăzi Nicoleta Luciu nu mai apare decât extrem de rar la TV.

În urmă cu ani, Nicoleta Luciu a trăi o poveste de dragoste cu Dinu Maxer. Deși toată lumea se aștepta la un final fericit, cei doi s-au despărțit. Nicoleta Luciu și Dinu Maxer au avut o relație de opt ani. Cei doi s-au despărțit în anul 2005, când nimeni nu se aștepta. Deea Maxer, actuala soție a lui Dinu Maxer, a explicat, la Antena Stars, care au fost motivele care au dus la separarea celor doi, și anume faptul că artistul nu își dorea să se căsătorească și nici să aibă copii.

“Când ne-am cunoscut eu cu Dinu, el mi-a zis clar că nu-și dorește copiii și nici căsătorie! Să știi că a avut aceeași discuție și cu fosta! Fosta lui iubită s-a despărțit de el pentru asta. După ce s-a despărțit de el, ea a intrat într-o relație în care a făcut patru copii. Deci femeia își dorea copii!“, a spus Deea Maxer.

citește și...