FOTO / Nicoleta Luciu și-a adus aminte de vremurile de altădată. Super sexy în fața fanilor

27.02.2021, 09:46
FOTO / Nicoleta Luciu și-a adus aminte de vremurile de altădată. Super sexy în fața fanilor
FOTO / Nicolata Luciu și-a adus aminte de vremurie de altădată. Syper sexy fața fanilor

Nicoleta Luciu și-a amintit de vremurile de altădată. Vedeta a dat publicității o fotografie din urmă cu ani.

Pe contul său de socializare, Nicoleta Luciu a postat o fotografie de arhivă. În fotografia respectivă, bruneta este super sexy, îmbrăcată într-o rochie de culoare roșie, scurtă și mulată, care îi pune în evidență atuurile fizice. ”Ce-mi place poza asta❤️❤️❤️Vouă vă place?#beauty #red #nice #young #girl”, a notat vedeta în dreptul imaginii.

Postarea Nicoletei Luciu a adunat peste 11.000 de like-uri în mediul online și numeroase comentarii din partea fanilor. ”Ești superbă și acum”!, ”femeie frumoasă”, ”Tu ești și vei rămâne un icon al frumuseții și senzualității”, ”O femeie superbă”, ”Ești foarte frumoasă”, ”Ai rămas neschimbată. Cine ar crede că ai patru copii?”, ”Ești cea mai frumoasă femeie din România”, ”Ești foarte frumoasă la orice vârstă și în orice ipostază”, ”Ești minunată”, ”Frumoasă și sexy”, ”Ai fost frumoasă și vei rămâne cea mai frumoasă femeie din România”, ”Superbă ca întotdeauna! Păcat că nu mai apari pe micile ecrane, ne este dor de tine”, ”Ești o frumusețe de femeie”, au complimentat-o internauții pe Nicoleta Luciu.

De ce s-a retras Nicoleta Luciu din lumina reflectoarelor

De ani de zile, Nicoleta Luciu s-a retras la Miercurea Ciuc, acolo unde locuiește împreună cu soțul ei, Zsolt Csergo, și cei patru copii ai lor. Dacă cu ani în urmă era o prezență constantă pe micile ecrane, astăzi Nicoleta Luciu nu mai apre decât extrem de rar la TV.

Sora sa mai mică, Iuliana Luciu, a explicat care este motivul.

Iuliana Luciu a explicat, la un post de televiziune,  că viața de mămică a patru copii îi ocupă foarte mult timp Nicoletei Luciu, însă și proiectele sunt destul de rare și nu ar avea unde să apară în acest moment.

Iuliana Luciu a mărturisit că împreună cu sora sa ar fi trebuit să participe la show-ul ”Asia Express”, de la Antena 1, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat. Iuliana Luciu a făcut echipă la ”Asia Express” cu Margherita de la Clejani.

”Trebuia să mergem în Asia Express, dar nu s-a mai întâmplat minunea. Și momentul ală rămânea istoria. Am fi câștigat 100%. Eu mă arunc cu capul înainte”, a afirmat Iuliana Luciu.

citește și...