Câți bani îi trimite Nicolae Guță lui Beyonce de România pentru fiica lor. ”Dacă ar sta după Guță, nu ar avea nici de mâncare”

20.07.2020, 09:48
Câți bani îi trimite Nicolae Guță lui Beyonce de România pentru fiica lor. ”Dacă ar sta după Guță, nu ar avea nici de mâncare”

Cântărețul de manele Nicolae Guță are o fetiță cu Beyonce de România, una dintre fostele sale iubită. S-a aflat ce sumă de bani trimite acesta lunar pentru îngrijirea micuței.

Nicolae Guță și Beyonce de România au trăit o poveste de dragoste cu năbădăi. Din relația lor a rezultat o fetiță care se numește Anais. După separarea lui Nicolae Guță de Beyonce de România, simpatica Anais a rămas în grija mamei sale.

Nicolae Guță nu uită niciodată să îi plătească pensia alimentară micuței Anais, fetița pe care o are alături de Mădălina Dumitru, alias Beyonce de România, însă suma este infimă.

”Cadouri nu îi face. Uneori vorbește, dacă Mădălina insistă suficient, cu micuța, dar nu o face prea mult, pentru că este un om ocupat. E adevărat, își îndeplinește, așa cum l-au obligat judecătorii, obligațiile financiare pe care le are față de micuță”, au dezvăluit surse pentru wowbiz.ro.

Îi trimite 300 de lei

Conform surselor mai sus-menționate, cântărețul de manele Nicolae Guță trebuie să plătească lunar 270 de lei pentru pensia lui Anais. Artistul a mărit suma, însă cu puțin, astfel că în prezent îi trimite fiicei sale 300 de lei.

”El trebuie să plătească 270 de lei, lunar, pentru pensia alimentară a lui Anais. Dar, de câteva luni, când merge la poștă să pună banii, Nicolae Guță a decis să rotunjească suma. Acum trimite 300 de lei, ce mai, e generos din cale afară. Noroc că mama Mădălinei se ocupă de tot ce trebuie pentru micuță, că dacă ar sta după Guță, nu ar avea nici de mâncare”.

Anais s-a născut în urmă cu cinci ani. De peste trei ani ani, fetița  este crescută doar de mama și de bunica maternă. În vara anului 2017, Beyonce de România l-a dat în judecată pe Nicolae Guță și a solicitat judecătorilor să stabilească cuantumul pensiei alimentare pe care manelistul trebuie să îl plătească pentru fetița lor, Anais. Procesul s-a încheiat în 2018, când instanța a stabilit că artistul trebuie să achite 274 de lei pe lună pentru întreținerea și creșterea fiicei sale.