FOTO / Monica Davidescu a făcut senzație în vacanță. Actrița, perfectă la plajă!

08.08.2022, 13:55
FOTO / Monica Davidescu a făcut senzație în vacanță. Actrița, perfectă la plajă!
Monica Davidescu a făcut senzație în vacanță

Actrița Monica Davidescu, în vârstă de 50 de ani, a publicat, pe contul său de socializare, imagini rare cu ea în cstum de baie, la plajă. Renumita artistă se prezintă impecabil. Are o siluetă foarte bine conturată și un trup cu forme foarte amonisoase. Tți cei care au văzut imaginile s-au întrecut în complimente la adresa actriței.

În data de 6 august anul acesta, binecunoscuta actiță Monica Davidsescu a împlinit 50 de ani. Vedeta nu își arată nici pe departe vâsta. Este plină de energie și arată extraordinar de bine.

În mediul online, artista a dat publicității imagini rare cu ea la mare, în costum de baie, pe plajă.

Monica Davidescu a făcut senzație în vacanță. Lăudată de internauți

”În pași de dans la malul marii! Asta e vacanta preferata.Lângă mine se afla cel mai prețios dar al vieții, familia!”, a scris Monica Davidescu în dreptul imaginilor din vacanța petrecută la mare.


”Sunteți foarte frumoasă”, ”Ești minunată și ai o familie la fel”, ”Minunată”, ”Minunate poze”, ”Arăți nemaipomenit”, ”Stil, rafinament, eleganță, bun gust”, ”Superbă”, ”Te invidiez pentru silueta ta”, ”Superbă”, au complimentat-o internauții pe Monica Davidescu

Monica Davidescu este căsătorită cu Aurelian Temișan

Monica Davidescu este o cunoscută și foarte apreciată actriță. În plan personal, Aurelian Temișan este căsătorit cu Monica Davidescu, împreună cu care are o fetiță, Dora. Cei doi sunt căsătoriți de 15 ani. Aurelian Temișan și Monica Davidescu au sărbătorit, în data de 13 ianuarie 2022, 27 de ani de când se cunosc.

”Sunt 27 de ani de când am cunoscut-o pe Monica. Am cunoscut-o într-o seară, într-un local unde era un spectacol de noapte, cum se purta pe vremea aceea. Ea prezenta, iar eu urma să intru pe scenă. Aceasta a fost prima întâlnire cu Monica, după care, având o hartă a României, pusă în detaliu, pe perete, în cabină, am întrebat-o de unde este. Mi-a localizat, ca zonă, Prahova. Am căutat două zile. A treia seară, mi-a luat degetul și l-a pus pe hartă unde este, că eu nu aș fi găsit”, a mărturisit Aurelian Temișan la emisiunea ”Star magazin”.

 

”Am început să stau de vorbă cu ea, și, de acolo, parte din povestea pe care o știți deja. A doua seară am condus-o acasă, spunând că, unde stă ea… Stătea în gazdă, evident, și eu stăteam în gazdă, nu aveam încă apartamentul meu. O duceam acasă în fiecare noapte. De atunci, a început să se lege această relație. O legătură și mai puternică după 11 ani de relație,a venit în momentul în care, în fața bunului Dumnezeu, am spus „Da” amândoi”, a completat acesta.

citește și...