FOTO / Moment-surpriză la Asia Express- Drumul Împăraților. ”Lidia s-a cutremurat!”

09.10.2021, 16:23
FOTO / Moment-surpriză la Asia Express- Drumul Împăraților. ”Lidia s-a cutremurat!”
FOTO / Moment-surpriză la Asia Express- Drumul Împăraților. ”Lidia s-a cutremurat!”

A patra etapă de pe Drumul Împăraților începe duminică, de la 20:00, la postul de televiziune Antena 1, cu o cursă strânsă pentru prima imunitate. Fiecare zi la ”Asia Express” este un exercițiu de voință, iar când miza conține câteva zile în regim de turiști, toate vedetele își vor împinge limitele să ajungă pe primul loc.  Însă chiar înainte ca Irina Fodor să anunțe clasamentul, un moment special îi va lăsa pe toți fără cuvinte. ”Eu am înțepenit!”, va mărturisi Adriana Trandafir.

Chiar de ziua de naștere a amândurora, spre uimirea tuturor, Connect-R a plănuit un gest special pentru colega sa din show, Lidia Buble: ”Lidia s-a cutremurat. Nu își dădea seama ce urmează să fac!”. Momentul surpriză se va lăsa și cu câteva lacrimi de fericire: ”Eu nu înțelegeam ce se întâmplă cu Ștefan!”.

Tot săptămâna aceasta, vedetele vor continua cursa spre partea spirituală a Islamului, dar și cea artistică și filosofică. Într-o probă contracronometru vor fi nevoiți să reproducă în desen o expresie scrisă cu caractere arabe, doar pentru a afla apoi semnificația ei în limba turcă. Și pentru că Irina Fodor schimbă regulile, iar vedetele nu mai pot atinge telefoanele localnicilor pentru a obține informații, misiunea va părea aproape imposibilă. ”Eu cred că de acum încolo va fi din ce în ce mai greu, pentru că toți au început să devină din ce în ce mai competitivi. Râd ei, dar nu mai este râsul lor”, e de părere Cuza.

Cine concurează în cel de-al patrulea sezon ”Asia Express”

Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Mihai și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină în cel de-al patrulea sezon al reality show-ului ”Asia Express”. Alexandra Ungureanu și mama sa, Anca, au fost prima echipă eliminată de la ”Asia Express”.

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”. Cei doi au învins în finală echipa formată din Speak și iubita lui, Ștefania, și au intrat în posesia marelui premiu în valoare de 30.000 de euro. Anterioarele două sezoane ale show-ului au fost câștigate de Raluka și Ana Baniciciu și Oase și CRBL.

citește și...