FOTO / Misiunile de pe Drumul Împăraților de la ”Asia Express” continuă să șocheze: ”Eu în viața mea nu aș fi pus mâna pe așa ceva”

01.10.2021, 16:11
FOTO / Misiunile de pe Drumul Împăraților de la ”Asia Express” continuă să șocheze: ”Eu în viața mea nu aș fi pus mâna pe așa ceva”

Dumincă seară, de la 20:00, pe Antena 1, cele opt echipe vor continua traseul plin de provocări pe Drumul Împăraților. Cursa pentru imunitatea etapei a treia de la ”Asia Express” se va lăsa cu un drum foarte lung de parcurs, de aproximativ 300 de kilometri, presărat cu misiuni ce îi vor scoate pe concurenți din zona de confort: ”În competiția asta fac niște lucruri pe care nu credeam că o să le fac vreodată. Când e adrenalină faci lucruri pe care nu le mai gândești”.

O primă provocare culinară a etapei o va aduce în fața concurenților pe o tânără ce are la activ două recorduri personale la mâncat frigărui turcești, mai exact 315 porții. Și pentru că nicio probă nu este ospăț la Asia Express și vedetele show-ului vor fi nevoite să mănânce contracronometru, la prima oră a dimineții, în jur de 40 de frigărui din carne de miel, acesta fiind criteriul de departajare la plecarea în cursă: „Era clar că urma să fie o întrecere de cine mănâncă mai repede. Cu gastrita mea știam că urmează un calvar”, va mărturisi Connect-R. ”Și dacă sunt moartă de foame, tot moartă de foame o să stau. Nu am cum să mănânc!”, îi va spune Patrizia Paglieri fiului său.

Una dintre misiunile care va stârni foarte multe reacții explozive le va cere vedetelor să salveze patru țipari. Cu mare grijă, cuplurile trebuie să transporte peștii cu mâinile goale în larg, la o distanță cât mai mare de țărm. În aparență ușoară, proba îi va terifia pe concurenți: ”Erau ca niște șerpi de un metru! Eu în viața mea nu aș fi pus mâna pe așa ceva. Îmi era frică și scârbă în același timp. Mă gândeam că mă vor curenta!”, sunt doar o parte dintre mărturisirile concurenților.

Cine concurează în cel de-al patrulea sezon ”Asia Express”

Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Mihai și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină în cel de-al patrulea sezon al reality show-ului ”Asia Express”. Alexandra Ungureanu și mama sa, Anca, au fost prima echipă eliminată de la ”Asia Express”.

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”. Cei doi au învins în finală echipa formată din Speak și iubita lui, Ștefania, și au intrat în posesia marelui premiu în valoare de 30.000 de euro. Anterioarele două sezoane ale show-ului au fost câștigate de Raluka și Ana Baniciciu și Oase și CRBL.