Misha, vacanță exclusivistă peste hotare! Fosta soție a lui Connect-R arată fenomenal FOTO

07.03.2020, 18:10

Misha a decis să ia o pauză de la activitățile zilnice și şi-a alocat câteva zile de relaxare, în vacanţă. Fosta soție a lui Connect-R a ales ca destinație un loc însorit, acolo unde să își poată bronza

Misha, vacanță exclusivistă peste hotare! Fosta soție a lui Connect-R arată fenomenal

Superba blondină a plecat să-şi încarce bateriile, bucurându-se de linişte şi de temperaturile ridicate. Misha a ales să meargă în Paphos, un oraş situat în Cipru. Solista nu a plecat singură, ci însoțită de o bună prietenă.

De asemenea, Misha nu și-a uitat fanii de pe rețelele de socializare și a publicat mai multe imagini superbe din Cipru, în costum de baie.

Cât timp se află plecată din țară, fostul ei soț, Connect-R a rămas să aibă grijă de fiica lor. Cei doi cântăreţi se înţeleg foarte bine după divorț și au rămas în relații de dragul micuței lor.

‘Noi nu facem un efort, adică nu facem chestia asta pentru Maya, ne înţelegem bine pentru Maya. Pur şi simplu lucrurile sunt naturale. Nu facem niciun fel de efort în sensul ăsta’, a declarat Misha în cadrul emisiunii “Răi da’ Buni”.

Anul trecut, Misha și Connect-R au fost plecați în vacanță în Zanzibar, alături de fiica lor Maya. Cei doi nu s-au sfiit să publice imagini împreună pe rețelele de socializare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Beautiful time ?

O postare distribuită de ⚡️MISHA⚡️ (@misha.is.me) pe

citește și...