O fostă concurentă de la Insula Iubirii s-a măritat cu iubitul milionar

08.07.2019, 13:02

Mirela Baniaș, fostă concurentă la Insula Iubirii, s-a cununat religios sâmbătă, 6 iulie, cu iubitul milionar, Florin Tecar. Bărbatul este mai în vârstă decât ea cu șapte ani.

O fostă concurentă de la Insula Iubirii s-a măritat cu iubitul milionar

Ceremonia fastuoasă a avut loc în Câmpulung Moldovenesc, iar Mirela a arătat superb. A purtat o rochie lungă și vaporoasă, extrem de elegantă.

Fericită nevoie mare, Mirela Baniaș a publicat și primele imagini de la nuntă.

‘Azi am zis un mare DA și în fata lui DUMNEZEU, în locul în care ne-am dorit să ajungem încă din prima săptămână a relației noastre. ❤️

Mulțumim preotului Constantin Bobu? Nu știu sa îmi exprim în cuvinte fericirea pe care o trăiesc…. Aș scrie mai multe cuvinte…. Dar… Nu le găsesc… Știu doar că aceasta stare de fericire știam că va ajunge și la mine, atunci când trăiam momente grele de singurătate’, a scris ea pe pagina personală de Facebook.

În luna aprilie, vedeta a spus “DA” în faţa ofiţerului Stării Civile alături de Florin Tecar. Apoi, şi-a schimbat numele pe paginile de pe reţelele de socializare, acolo unde lângă cel al ei a adăugat şi Tecar.

Fosta concurentă de la “Insula Iubirii” a păstrat şi numele său, dar l-a luat şi pe cel al soţului, aşadar, de acum înainte o cheamă Mirela Elena Banias – Tecar.

citește și...