FOTO / Mihaela Borcea și-a aniversat iubitul. ”Ești cel mai bun lucru care mi se putea întâmpla”

24.11.2021, 10:24
FOTO / Mihaela Borcea și-a aniversat iubitul. ”Ești cel mai bun lucru care mi se putea întâmpla”
FOTO / Mihaela Borcea și-a aniversat iubitul. ”Ești cel mai bun lucru care mi se putea întâmpla”

Mihaela Borcea, în vârstă de 51 de ani, l-a aniversat zilele acestea pe actualul ei partener de viață, Sorin Rap. Cu această ocazie, femeia de afaceri  a publicat în mediul online mai multe fotografii în care apare alături de acesta. Imaginile sunt însoțite de o frumoasă declarație de dragoste pe care Mihaela Borcea i-a făcut-o iubitlui ei.

Mihaela Borcea este prima soție a omului de afaceri Cristi Borcea. Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. Ulterior, Cristi Borcea s-a însurat cu Alina Vidican. În prezent, Cristi Borcea este căsătorit cu fostul model Valentina Pelinel. În prezent, Mihaela Borcea formează un cuplu cu Sorin Rap. Despre povestea de dragoste dintre cei doi s-a aflat la începutul anului 2018.

Mihaela Borcea este mai fericită ca niciodată alături de actualul său iubit, cei doi înțelegându-se de minune și simțindu-se perfect unul în compania celuilalt. Zilele acestea, Mihaela Borcea l-a aniversat pe Sorin Rap, actualul ei partener de viață.

Mihaela Borcea și-a aniversat iubitul. ”Tu ești cel care mă liniștește atunci când nu-mi găsesc calmul”

Cu ocazia zilei de naștere a iubitului ei, Mihaela Borcea a dat publicității mai multe fotografii în care apare alături de acesta. De asemenea, Mihaela Borcea i-a făcut și o frumoasă declarație de dragoste lui Sorin Rap.

”Azi e ziua ta specială, la mulți ani iubitule!?Te iubesc acum și te voi iubi mereu. Tu ești cel care mă liniștește atunci când nu-mi găsesc calmul. Tu ești cel care-mi aduce soarele când mi se pare că totul este întunecat și lipsit de speranță. Iți doresc o sănătate de fier pentru a explora cât mai multe locuri noi împreună, iți mai doresc multă răbdare ca să mă înțelegi atunci când am o zi proastă și multă dragoste care să ne întărească și mai mult legătura noastră, la bine și la greu!!?? Ești una din cele mai importante persoane din viața mea. Și prețuiesc fiecare minut petrecut împreună cu tine!! Pentru că ești cel mai bun lucru care mi se putea întâmpla.❤ La mulți, mulți ani fericiți, iubiricul meu drag!! ?Nu găsesc cuvintele care să exprime cât de mult însemni pentru mine. Te iubesc mult!!❤️?”, a scris Mihaela Borcea în mediul online.

citește și...