FOTO / Maria Constantin, în costum de baie. Artista are o siluetă fără reproș!

31.05.2020, 09:42
FOTO / Maria Constantin, în costum de baie. Artista are o siluetă fără reproș!
FOTO / Maria Constantin, în costum de baie. Artista are o siluetă fără reproș!

Maria Constantin este posesoarea unui trup cu forme de invidiat. Cântăreața de muzică populară arată ireproșabil în costum de baie.

Solista de muzică populară Maria Constantin știe cum să atragă atenția la fiecare apariție a sa. Fie că adoptă ținute elegante, fie că se îmbracă în portul popular, interpreta de muzică populară atrage imediat privirile celor din jur.

Maria Constantin este posesoarea unui tup cu forme foarte bine conturate, pe care știe cum să le pună foarte bine în valoare.

De altfel, imaginile cu vedeta în costum de baie fac deliciul fanilor ei de pe rețelele de socializare, care o complimentează pentru silueta impecabilă pe care o are.

”Gingașă, zveltă și frumoasă!”, ”Ești de invidiat”, ”Superbă”, ”Corp perfect”, Super sexy, atrăgătoare”, ”Miss Univers”, ”Frumoasă femeie”, ”Ești foarte frumoasă”, au complimentat-o internauții pe Maria Constantin după ce au văzut cea mai recentă fotografie în care artista s-a afișat în costum de baie.

Își deschide școală de muzică. Cât costă cursurile

Maria Constantin s-a reprofilat. Cântâreața de muzică populară nu a mai putut susține spectacole în ultimele luni din cauza restricțiilor impuse de autorități în contextul pandemiei de coronavirus. Astfel, artista, în vârstă de 35 de ani, a decis să se reorienteze. Va inaugura o școală de muzică, care îi va purta numele, ”Maria Constantin Tradițional”.

”Este o școală strict pe canto popular, dar nu voi susține ore doar de canto popular, ci și de istoria muzicii tradiționale, port tradițional, adică tot ceea ce înseamnă a deveni un artist de muzică populară. Va fi o școală acreditată, unde la sfârșitul anului se vor susține examene și toți cei ce vor urma aceste cursuri vor obține o diplomă”, a declarat Maria Constantin.

Pe contul ei de socializare, Maria Constantin a precizat și cât costă cursurile de canto popular la școala de muzică.

citește și...