FOTO / Majda Aboulumosha, în costum de baie. ”Imperfectă”, a scris vedeta în mediul online

08.07.2021, 10:34
FOTO / Majda Aboulumosha, în costum de baie. ”Imperfectă”, a scris vedeta în mediul online
FOTO / Majda Aboulumosha, în costum de baie. ”Imperfectă”, a scris vedeta în mediul online

Majda Aboulumosha și-a etalat formele în costum de baie, pe plajă. Vedeta este posesoarea unui trup cu forme apetisante, care atrag imediat atenția. Majda Aboulumosha și-a încântat fanii din mediul online cu apariția sa. Internauții au dat like după like la postarea făcută de vedetă pe o rețea de socializare.

Majda Aboulumosha apare, în fotografia respectivă, înttr-yn costum de baie din două piese, foarte colorat, peste care poartă o plasă.

”Imperfecta ? Din cand in cand imbratiseaza-ti imperfectiunile si aminteste-ti ca viata e frumoasa, daca zambetul tau e pe fata ❤️ Va imbratisez tare”, a scris vedeta în dreptul fotografiei făcute în timpul vacanței în Turcia.

Majda Aboulumosha, în costum de baie. Complimentată pentru felul în care arată

Majda a fost complimentată de internauți pentru felul în care arată.

”Ești superba, foarte frumoasa și sexy, ești superba, divina”, ”Dulce”, ”Superbă”, ”Esti yummy”, ”Unde este imperfecta?!Tu vorbești din cărți,o femeie atât de frumoasă și talentată,sexy și exotică,este clar că nu poate fi decât perfectă!!!”, ”Minunată”, ”Nu văd imperfecțiunea”, ”Faină”, ”Wow… super sexy”, ”Mai mult decât perfectă”, ”Superbă e puțn spus”, i-au transmis Majdei cei care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Majda Aboulumosha  a participat la ”Survivor România”

Majda Aboulumosha a făcut parte din echipa Faimoșilor de la emisiunea ”Survivor România”, difuzată de postul de televiziune Kanal D. Majda a fost eliminată din concurs în urma voturilor primite de la telespectatori. Vedeta a explicat, într-un interviu pentru click.ro, cum a fost pentru ea experiența participării la ”Survivor România”. ”O schimbare în viața mea! Îți dai seama cât de puternic ești în situții limită, cât de important este să rămâi cu iubire în inimă când nu ai nimic și stresul e mare, când foamea poate scoate tot ce e mai urât din oameni. Am înțeles după această aventură că nu ai nevoie de multe lucruri pentru a fi liniștit”, a spus Majda.

”Adevărata junglă era în camp, mereu am spus că e un joc social și nu e ușor să conviețuiești cu 11 caractere puternice și diferite, dar dacă ajungi să te înțelegi cu coechipierii, să-i accepți și să construiești o echipă, poți ajunge departe. Mi-am impus să nu-mi fie greu, am pornit la drum cu gândul să îi înțeleg pe cei din echipa mea și să le fiu alături. Pe trasee m-am accidentat mult, dar întotdeauna am mers mai departe”, a completat Majda Aboulumosha.

Majda Aboulumosha are un nou proiect la TV

Majda Aboulumosha apare din nou la TV, după participarea sa la competiția ”Survivor România”. Majda prezintă, începând din 1 iulie, rubrica „Gătește cu Majda”, în fiecare joi, în cadrul Știrilor Kanal D de la ora 12:00. Vedeta este foarte mare pasionată de gătit.

„Întotdeauna mi-a plăcut să gătesc, așa că am îmbrățișat cu bucurie propunerea de a prezenta această rubrică și de a le oferi telespectatorilor rețete verificate chiar de mine, ușor de preparat și, în același timp, sănătoase și delicioase. Mă bucur că pot fi astfel de folos femeilor care sunt mereu pe fugă și care nu prea mai au timp de gătit. Cred că atunci când prepari ceva pentru oamenii dragi, adunci în jurul tău multe zâmbete. Îmi doresc ca ea, femeia, să nu uite niciodată că e specială când zâmbește, chiar și atunci când e la cratiță”, a declarat vedeta pentru kanald.ro.

citește și...