FOTO / Majda Aboulumosha, declarație emoționantă de ziua de naștere a fiicei sale. ”M-ai făcut să descopăr în ochii tăi că pot să fiu eroină”

07.04.2021, 13:09

Majda Aboulumosha o aniversează pe fiica ei. Cu această ocazie, vedeta a transmis un mesaj extrem de emoționant pe contul său de socializare.

Zi importantă în viața Majdei Aboulumosha. Aceasta își aniversează fetița, Jacqueline, care împlinește 8 ani.

De aniversarea fiicei sale, Majda Aboulumosha a dat publicității mai multe fotografii în care apare alături de aceasta. de asemenea, vedeta a transmis un mesaj plin de emoție.

Majda Aboulumosha, declarație emoționantă de ziua de naștere a fiicei sale.   ”Tu mă faci să-mi doresc să fiu cea mai bună versiune a mea”

Majda Aboulumosha, fostă concurentă la emisiunea ”Survivor România”, a spus, printre altele, că fiica sa o face să-și dorească să fie cea mai bună versiune a sa.

”In urma cu 8 ani la ora 10:55 faceam cunostinta cu tine! Nu dormisem toata noaptea si abia asteptam sa-ti simt caldura. De atunci am invatat ce inseamna iubirea adevarata, ce inseamna responsabilitatea, privirea calda. Fac tot ce pot sa-ți fiu mama buna, prietena și tot ce ai tu nevoie sa-ți fiu. M-ai făcut sa descopăr in ochii tai ca pot sa fiu eroina, m-ai făcut sa ma simt puternica și gata sa dărâm orice munte pentru tine, sa tac atunci când e nevoie doar ca sa-ți fie tie bine și sa ma lupt când e necesar, tu mami sa fii propriul tău erou! Sa cauți in inima ta plină de bunătate dorinta de a fi fericita și de a sta departe de lucruri negative! Te iubesc mai mult decât poți duce, copilul meu și o sa fiu lângă tine chiar dacă vreodată nu o sa
Tu ma faci sa-mi doresc sa fiu cea mai buna versiunea a mea”, a scris vedeta în mediul online.

”Iti multumesc ca m-ai ales sa-ti fiu mama, ca bratele tale ma inconjoara ❤️ Imi esti inspiratie, imi esti iubire, imi esti caldura, imi esti parte din mine si pentru asta iti multumesc ca m-ai facut sa fiu mama. De cand te-ai nascut, dragostea mea pentru tine a crescut o data cu tine si o sa tot creasca.  Am sa-ti stau alaturi de fiecare data cand o sa ai nevoie de mine, chiar si atunci cand nu o sa ai.  Te voi iubi intotdeauna mai mult decat poti duce! La multi ani, fata mea ❤️”, a adăugat aceasta.

citește și...