FOTO. Madonna, în vârstă de 64 de ani, s-a dezbracat topless. Fanii au rămas înmărmuriți

15.12.2022, 15:36

Fanii Madonnei au fost șocați să afle că vedeta în vârstă de 64 de ani s-a dezbrăcat topless în cea mai recentă fotografie de pe Instagram, doar niște emoticoane minuscule abia acoperindu-i sfârcurile în încărcarea picantă. Madonna și-a lăsat șuvițele castanii să curgă de o parte și de alta a sânilor.

Madonna a intrat pe Instagram pentru a se dezbrăca topless pentru ultimele sale instantanee, folosind emoji minuscule pentru a-și acoperi cu greu sfârcurile.

Vedeta pop Vogue și-a etalat silueta care îi sfidează vârsta și atuurile ample în timp ce a pozat într-un mic corset auriu și colanți cu plasă.

Madonna s-a dezbracat  topless

Lăsând extrem de puțin loc imaginației, Madonna a pozat cu mâinile în vârful capului, arătându-și pieptul și folosind emoji-urile acadea și geantă de bani pentru a-și acoperi sfârcurile.

Corsetul auriu a strâns-o în talie, subliniindu-i curbele uimitoare și făcând loc pentru chiloții aurii din satin pe care i-a purtat peste colanții din plasă.

 

“Exprimă-te, nu te reprima”

Madonna și-a lăsat șuvițele castanii să curgă de o parte și de alta a sânilor, dezvăluindu-și machiajul plin de farmec, format dintr-un luciu de buze strălucitor și un fard de ochi fumuriu.

Ședința foto revelatoare a Madonnei vine la o săptămână după ce vedeta a sărbătorit ultima zi de publicare a cărții sale S.E.X. Cartea de cafea, care a fost lansată inițial în anii ’80 și care a provocat o mare agitație în rândul publicului la vremea respectivă, a fost recent reeditată de YSL. Cartea o vede pe prințesa pop explorându-și sexualitatea și autoexprimarea.

Madonna a sosit la o petrecere cu ocazia ultimei zile de publicare purtând un corset din dantelă neagră, pantaloni scurți negri cu paiete și un blazer negru.

Avea părul împletit în două împletituri și a afișat zeci de inele și coliere argintii și aurii.

Postând o serie de instantanee de la eveniment, ea a dat o legendă fotografiilor: “S.E.X a fost grozav săptămâna asta … Vă mulțumesc tuturor pentru c**ming. Ultima zi de expoziție! @ysl @anthonyvaccarello.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

Ea a pozat cu vedeta Money Heist Úrsula Corberó și cu DJ-ul de renume mondial Diplo.

La petrecere au mai participat actrița Zoë Kravitz, modelul Hailey Bieber, designerul, Raf Simons, precum și copiii Madonnei, Lourdes Leon și Rocco Ritchie.

citește și...