FOTO / Mădălina Pamfile, ireproșabilă în costum de baie. Trup de nota 10 plus!

23.10.2022, 10:46
FOTO / Mădălina Pamfile, ireproșabilă în costum de baie. Trup de nota 10 plus!
Mădălina Pamfile, ireproșabilă în costum de baie.

Mădălina Pamfile și-a cucerit admiratorii din mediul online cu o serie de fotografii în care își etalează trupul fără reproș în costum de baie, pe plajele din Dubai. Cea supranumită ”eleva lui Mazăre” arată spectaculos și este într-o fomă fizică exteraordinară.  Au curs complimentele la adresa ei după ce s-a lăsat fotografiată în costum de baie.

Mădălina Pamfile a dat publicității, pe contul său de socializare, trei fotografii în care apare în costum de baie, la plajă, în Dubai.

Vedeta poartă un costum de baie de culoare galbenă, din două piiese, care îi vine turrnat pe trupul cu forme perfecte.

Mădălina Pamfile, ireproșabilă în costum de baie. Apreciată pentru felul în care arată

Internauții au apreciat imaginile postate de Mădălina Pamfile și au transmis numeroase mesaje în care o complimentează pentru felul în care arată.

”Super”, ”Frumoasă”, ”Foarte drăguță”, ”Superbă”, ”Sexy”, i-au transmis Mădălinei Pamfile cei care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Mădălina Pamfile are două fetițe

Mădălina Pamfile a fost mulți ani asistentă de televiziune. S-a făcut remarcată în showbiz după ce a avut o idilă cu Radu Mazăre, fostul primar al Constanței. În ceea ce privește viața personală, Mădălina Pamfile este mama a două fetițe adorabile, Samira și Sofia. Bruneta a fost căsătorită, până în anul 2017, cu Alin Bruno. În prezent, acesta formează un cuplu cu un afacerist albanez.

Mădălina Pamfile a acordat un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars, în care a vorbit despre viața sa din prezent. ”Nu sunt foarte bogată, nu, am un business și cam atât. Iubitul meu deține un iaht și vara stăm în Ibiza”, a spus aceasta, potrivit spynews.ro.

„Am două fetițe, Samira, în vârstă de 2 ani, și Sofia, în vârstă de 4 ani. Sper că am scăpat de foarte mult timp de titulatura de „eleva lui Mazăre”, deși am mai văzut pe online că au mai rămas persoane setate cu acest lucru”, a adăugat ea.

citește și...