FOTO. Loredana Groza, în cea mai scurtă rochie la ‘X Factor’! Și-a etalat talia suplă în fața concurenților

04.12.2020, 12:35
FOTO. Loredana Groza, în cea mai scurtă rochie la 'X Factor'! Și-a etalat talia suplă în fața concurenților
Loredana Groza, în cea mai scurtă rochie la 'X Factor'! Și-a etalat talia suplă în fața concurenților

În ediția de joi seară, 3 decembrie, a emisiunii ‘X Factor’, Loredana Groza a făcut furori în cea mai scurtă rochie din garderoba sa. Solista și-a etalat picioarele tonifiate în fața concurenților din Bootcamp. 

Loredana Groza arată de zile mari! Jurata de la ‘X Factor’ a ales o ținută extravagantă pentru ediția de joi seară a show-ului de la Antena 1.

Vedeta de 50 de ani a purtat o rochie scurtă, mulată, de un albastru- electrizant, care i-a pus în evidență silueta impecabilă. Aceasta și-a asortat piesa vestimentară cu o pereche de pantofi cu toc înalt.

Loredana Groza a arătat impecabil la ‘X Factor’

În plus, rochia avea un decolteu destul de adânc, iar sânii vedetei aproape că ieșeau pe afară. Cu toate acestea, Loredana Groza nu prea a avut inhibiții și părea că se simte atât de bine în vestimentația aleasă pentru o seară incendiară de ‘X Factor’.

Atunci când a pășit pe scena de la ‘X Factor’, Loredana Groza a defilat mai ceva pe un podium de modă, spre uimirea prezentatorilor Răzvan Simion și Dani Oțil. Vedeta a reușit să le ia fața tuturor cu ținuta surprinzătoare și look-ul senzațional.

Loredana Groza a pierdut șirul operațiilor estetice

Loredana Groza arată senzațional nu doar la chip, ci și la trup. Jurata de la ‘X Factor’ are o siluetă de invidiat pe care și-o întreține cu o alimentație sănătoasă și foarte multă mișcare.

Dacă înainte, chipul vedetei era brăzdat de riduri și imperfecțiuni, în prezent, blondina are un ten impecabil. Se pare că blondina și-a făcut multe modificări la nivelul feței.

În plus, pe rețelele de socializare, Loredana Groza publică numai poze provocatoare, dezbrăcată în așternuturi sau cu sânii la vedere.

Cântăreața este căsătorită cu producătorul de film Andrei Boncea, în vârstă de 48 de ai și au împreună o fată, Elena în vârstă de 22 de ani.

Loredana Groza s-a născut la Onești, în 1970, fiind remarcată de compozitorii Dumitru Moroșanu și Zsolt Kerestely, care au chemat-o la București pentru spectacolul de talente „Steaua fără număr”, unde a participat la 16 ani și a câștigat marele premiu.

citește și...