FOTO. Loredana Groza a dat iama din nou pe plajele exotice. Cum s-a fotografiat artista

08.02.2021, 18:00
FOTO. Loredana Groza a dat iama din nou pe plajele exotice. Cum s-a fotografiat artista
Loredana Groza a dat iama din nou pe plajele exotice. Cum s-a fotografiat artista

Vacanțele exotice sunt la modă în rândul vedetelor, care au dat iama spre tărâmuri cu mult soare. Este și cazul Loredanei Groza, care a ales să plece iar în vacanță. 

De la începutul anului, Loredana Groza o ține tot într-o vacanță! Nici bine nu s-a întors din Mexic că jurata de la ‘X Factor’ a plecat în Maldive.

Pe rețelele de socializare, blondina a recidivat cu pozele ei sexy și a ridicat și mai mult temperatura de pe insulă, cu un costum de baie minuscul.

Loredana Groza a încins plajele din Maldive

La cei 50 de ani ai săi, Loredana Groza nu se dezminte și uimește cu aparițiile sale incendiare și fierbinți. Solista este în mare formă pe oriunde merge. Pe Instagram, vedeta le-a arătat fanilor virtuali cum se răsfăță în Maldive.

Pentru a-și scoatele formele apetisante în evidență, ea a purtat un costum de baie de culoarea pielii, extrem de decupat. Like-urile fanilor au curs cu duiumul, în special ale bărbaților.

Cum arăta Loredana Groza înainte de operațiile estetice

Anii au trecut, iar Loredana Groza a ajuns de nerecunoscut! Și-a schimbat total stilul vestimentar și a trecut printr-o serie de transformări majore la față.

Dacă înainte, chipul vedetei era brăzdat de riduri și imperfecțiuni, în prezent, blondina are un ten impecabil. Se pare că blondina și-a făcut multe modificări la nivelul feței.

În afară de faptul că nu mai are nici un rid pe chip, deși are totuși 50 de ani, are pomeții ridicați, cearcane deloc, și buze mai mari. S-a tot zvonit că Loredana Groza și-ar fi făcut și lifting facial, pe lângă multe injecții și proceduri estetice, menite să o întinerească.

Loredana Groza arată senzațional nu doar la chip, ci și la trup. Jurata de la ‘X Factor’ are o siluetă de invidiat pe care și-o întreține cu o alimentație sănătoasă și foarte multă mișcare.

 

citește și...