FOTO | Loredana Chivu, o nouă ipostază senzuală în mediul online

23.01.2020, 17:24
FOTO | Loredana Chivu, o nouă ipostază senzuală în mediul online
Loredana Chivu, o nouă ipostază senzuală în mediul online

Loredana Chivu a stârnit controversă cu o nouă ipostază senzuală în care s-a afișat în mediul online. Ca de obicei, unii au complimentat-o, alții au criticat-o. 

Fosta asistentă TV și-a obișnuit deja fanii cu postările în care apare fără inhibiții și își expune formele voluptuoase. Recent, Loredana a dezvăluit, într-o emisiune TV, ce operații estetice are. 

Loredana Chivu, o nouă ipostază senzuală în mediul online

„Prima operație la sâni mi-am dorit-o că eram complexată că nu aveam. Am avut problemă cu acea operație, s-a infectat și a trebuit să urmeze o reconstrucție, adică încă trei operații la sâni, până am ajuns să îi am așa. Altă operație este rinoplastia, am făcut-o pentru că nu puteam să respir și eram îngrozită cum o să arată dacă nu umblu și estetic. Restul sunt mici schimbări, injectări, buzele sunt injectate, acum doi ani le-am injectat, am grijă de mine.”, a spus blondina.

De-a lungul timpului, vedeta a fost acuzată de faptul că şi-a operat posteriorul, însă spune că că singurul lucru pe care l-a făcut au fost injecţii: „La fund nu am operație, sunt niște injecții. Ești puțin sedat, fără anestezie totală”.

citește și...