FOTO/ Loredana Chivu a împlinit 30 de ani! Cum și-a serbat ziua de naștere bomba sexy

05.01.2020, 17:07
FOTO/ Loredana Chivu a împlinit 30 de ani! Cum și-a serbat ziua de naștere bomba sexy
Loredana Chivu a împlinit 30 de ani! Cum și-a serbat ziua de naștere bomba sexy

Loredana Chivu a făcut furori de ziua ei de naștere! Blondina a împlinit 30 de ani zilele trecute și a petrecut în stil mare. Ca deobicei, fosta asistentă tv a reușit să lase toți admiratorii cu gura căscată.

Cu ocazia aniversării sale, Loredana Chivu le-a făcut un ‘cadou’ prietenilor virtuali și s-a fotografiat aproape goală. Imaginile cu pricina au ajuns direct pe pagina ei de Instagram. Cu sânii la vedere, voluptuoasa blondă a reușit să încingă imaginația oricărui bărbat.

Loredana Chivu a împlinit 30 de ani! Cum și-a serbat ziua de naștere bomba sexy

Loredana Chivu s-a pozat în dormitorul său, lângă cadourile primite de ziua ei, îmbrăcată doar într-o pereche de bikini minusculă și o cămașă albă, care i-a scos în evidență formele apetisante. Mai mult de atât, vedeta a oferit tuturor o priveliște de vis, după ce și-a desfăcut picioarele.

Loredana Chivu a fost asaltată de sute de mesaje frumoase din partea fanilor săi virtuali, care au amuțit când au văzut fotografia acesteia.

„Sweet 30. În fiecare an primesc mesaje frumoase, dar anul acesta parcă mi-ați intrecut toate așteptările.. Vă mulțumesc din suflet pentru toate cuvintele frumoase care mi-au umplut sufletul de bucurie.. m-ați emoționat și m-ați coplesit și parcă nu am cuvinte să vă mulțumesc tuturor!❤️ Pentru mine vârsta e doar o cifră, încerc cu fiecare zi ce trece să devin cea mai bună variantă a mea, din ce în ce mai ambițioasă și mai încrezătoare!

Mulțumesc vouă, cei care v-ați răpit din timpul vostru pentru a-mi transmite urări, mulțumesc familiei mele iubite, mama și fratele meu, oameni fără de care eu nu pot să trăiesc, mulțumesc prietenilor mei frumoși și mulți, mulțumesc celor care mă iubesc și nu în ultimul rând îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce mi-a oferit! Mă simt binecuvantată!”, a scris Loredana Chivu pe rețeaua de socializare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

❤️?? #happymoments #mystyle #home #goodvibes #saturday #nightynight

O postare distribuită de Loredana Chivu ♠️ (@loredanachivu_official) pe

citește și...