FOTO / Loredana Chivu nu a scăpat de problemele după injectarea feselor! E șocant cum a apărut la plajă

28.07.2021, 16:29
FOTO / Loredana Chivu nu a scăpat de problemele după injectarea feselor! E șocant cum a apărut la plajă
Loredana Chivu nu a scăpat de problemele după injectarea feselor! E șocant cum a apărut la plajă

Loredana Chivu mai are de așteptat până își va reveni complet după operația de mărire a feselor. Fosta asistentă a lui Capatos a fost la un pas de moarte, după ce a suferit mai multe intervenții chirurgicale la posterior, la o clinică privată din Capitală.

Loredana Chivu și-a dorit un fund mai bombat, însă nu se gândea nicio clipă că operația va fi un eșec total. Medicii care au operat-o ar fi folosit substanțe ieftine, iar blondina are și acum de suferit, la doi ani de la intervenție. Fundul vedetei s-a cam ‘topit’ la propriu, dar asta nu pare să o deranjeze prea mult.

Loredana Chivu, la plajă cu fundul plin de pansamente

Deși mai are până când își va reveni în totalitate, Loredana Chivu nu poate sta departe de plajă, mai ales în zilele toride. Ea a fost surprinsă pe litoralul românesc de paparazzi Cancan, însă oamenii au rămas șocați când Loredana și-a dat jos pantalonii scurți cu care venise îmbrăcată.

Posteriorul divei este încă bandajat, semn că operațiile la care a fost supusă au lăsat traume vizibile pe corpul ei. Cu toate acestea, Loredana Chivu nu s-a sfiit să se afișeze în costum de baie și să stea la soare.

Loredana Chivu, cu posteriorul mutilat

Loredana Chivu a mărturisit că problemele i-au apărut la scurt timp după operație, iar zona posteriorului s-a umplut de vânătăi. La câteva săptămâni distanță, vedeta a ajuns la spital în stare gravă, cu septicemie și tensiune 6.

‘Cel mai tare m-a durut că omul acesta care vrea să pară că are o afacere, nu a vrut să cheme salvarea, când eram pe moarte, ca să nu asocieze clinica lui cu mine. Medicii de acolo s-au chinuit să-mi ridice tensiunea că nu puteam intra în operație că muream așa. Mama mea a fost lângă mine tot timpul. Săraca m-a văzut în cele mai grele… niciun părinte nu-și dorește să-și vadă copilul așa. Vreau să fiu puternică, să depășesc acest episod.

Îmi doresc să se facă dreptate și să nu mai treacă nimeni prin ce am trecut eu. Până acum două luni nu mi-am făcut o baie normală. Eu nu mai stiu cum e sa faci o baie normal în cadă, sau să intru într-o piscină sau în mare. Eu îmi aleg hainele în funcție de pansamente. E o traumă pentru mine, nu am depășit-o încă. Știi care a fost reacția lui la tot ce mi s-a întâmplat mie? M-a dat în judecată, ca să nu vorbesc’, a povestit Loredana Chivu, cu ochii în lacrimi, la Antena 1.

citește și...