FOTO. Loredana Chivu a șocat din nou cu apariția sa! Internauții au luat-o la mișto. “Doamne ferește! Ești horror!”

28.06.2021, 12:32
FOTO. Loredana Chivu a șocat din nou cu apariția sa! Internauții au luat-o la mișto. Doamne ferește! Ești horror!
Loredana Chivu a șocat din nou cu apariția sa! Internauții au luat-o la mișto. "Doamne ferește! Ești horror!"

Situație jenantă pentru Loredana Chivu în mediul online! Fosta asistentă tv a fost luată la mișto de internauți după ce blondina a publicat mai multe imagini cu ea în costum de baie. 

Weekend-ul trecut, Loredana Chivu s-a răcorit la piscină și a atras toate privirile în jurul ei. Sexoasa blondină a purtat cel mai minuscul costum de baie, reușind să sucească mințile bărbaților. Costumul de baie, format din două piese, abia dacă putea cuprinde sânii uriași și zonele intime ale acesteia.

Loredana Chivu, acuzată că folosește mult photoshop la pozele sale

Se pare că Loredana Chivu se simte foarte bine când toate privirile sunt ațintite asupra ei, însă anumite detalii i-au scăpat vedetei.

Deși a apelat la numeroase intervenții pentru a-și remodela forma fizică, Loredana Chivu tot nu a renunțat la editarea fotografiilor pe care le postează pe rețelele de socializare. Blondina a fost acuzată de internauți că folosește prea multe filtre și își editează prea excesiv pozele. Fanii nu s-au putut abține și au atacat-o dur pe aceasta.

„Ești un monstruleț. Nu am nicio răutate sau invidie, dar ești horror”, „Te-ai ars îngrozitor. Arăți ca o roșie prăjită la grătar”, „Doamne ferește”, „Hai să colaborăm pe partea de edit, să nu se mai dilate caloriferul pe viitor”, „Câte coaste ți-ai scos până acum?” sau „Arăți extrem de computerizată”, au fost o parte dintre mesajele acide ale internauților.

Loredana Chivu, mutilată din cauza operației la fese

Loredana Chivu a făcut dezvăluiri șocante despre chinurile prin care a trecut din cauza intervenției pe care a suferit-o la posterior în urmă cu mai bine de un an.

‘Cel mai tare m-a durut că omul acesta care vrea să pară că are o afacere, nu a vrut să cheme salvarea, când eram pe moarte, ca să nu asocieze clinica lui cu mine. Medicii de acolo s-au chinuit să-mi ridice tensiunea că nu puteam intra în operație că muream așa. Mama mea a fost lângă mine tot timpul. Săraca m-a văzut în cele mai grele… niciun părinte nu-și dorește să-și vadă copilul așa. Vreau să fiu puternică, să depășesc acest episod.

Îmi doresc să se facă dreptate și să nu mai treacă nimeni prin ce am trecut eu. Până acum două luni nu mi-am făcut o baie normală. Eu nu mai stiu cum e sa faci o baie normal în cadă, sau să intru într-o piscină sau în mare. Eu îmi aleg hainele în funcție de pansamente. E o traumă pentru mine, nu am depășit-o încă. Știi care a fost reacția lui la tot ce mi s-a întâmplat mie? M-a dat în judecată, ca să nu vorbesc’, a povestit Loredana Chivu, cu ochii în lacrimi, la Antena 1.

 

citește și...