FOTO. Loredana Chivu a primit un cadou de 380.000 de euro! Blondina este în culmea fericirii

31.03.2021, 15:40
FOTO. Loredana Chivu a primit un cadou de 380.000 de euro! Blondina este în culmea fericirii
Loredana Chivu a primit un cadou de 380.000 de euro! Blondina este în culmea fericirii

Loredana Chivu a reușit să-și lase fanii virtuali cu gura căscată, după ce le-a arătat că a primit un cadou în valoare de 380.000 de euro. Fosta asistentă tv este una dintre cele mai dorite femei, iar admiratorii nu lipsesc din peisaj. 

Loredana Chivu a primit în dar un bolid de lux în valoare de 380.000 de euro, mai exact un Lamborghini Urus. Următorii săi de pe Instagram au fost curioși să afle cine i-a dăruit mașina luxoasă.

Loredana Chivu, răsfățată cu cadouri scumpe

Cu toate insistențele fanilor, blondina nu a dorit să dezvăluie numele bărbatului care i-a făcut asemenea cadou. În plus, ea a mai primit și un buchet imens de trandafiri roșii, semn că este extrem de iubită.

“Happy me, new love ???Lamborghini Urus #2021 #dreamcar #luxurylifestyle #blessed”, a fost mesajul pe care Loredana Chivu l-a scris în dreptul imaginilor cu bolidul.

Ce probleme de sănătate a avut Loredana Chivu

La finalul anului trecut, Loredana Chivu a ajuns de urgență la spital, după ce a acuzat dureri groaznice în spate. Odată ajunsă pe mâinile medicilor, aceștia au informat-o că are pietre la rinichi și i-au prescris un tratament medicamentos.

‘Totul a început în urmă cu două zile când am simțit o puternică durere în spate, în dreapta, dar a fost ceva trecător, am luat un calmant și a trecut. Ieri, în timp ce mă aflam la coafor, a revenit durerea, mult mai puternică, de fapt, insuportabilă, și m-am speriat foarte rău, mi-am dat seama că am o problemă gravă și am luat hotărârea de a merge la urgență.

Acolo mi s-a dat și diagnosticul. Am pietre la rinichi și o piatră s-a deplasat din zona rinichiului și astfel mi-a provocat durerile acelea insuportabile care-mi tăiau respirația. Am ajuns acolo, au început toate investigațiile posibile, mi-au făcut toate perfuziile ca să mă lase durerea. Am stat cam 7 ore la urgență, medicii mi-au dat un tratament și mi-au spus că situația nu este tocmai roz. Dacă, doamne ferește nu o elimin cu tratamentul medicamentos, o să trebuiască să ajungem la operație’, a spus fosta asistentă tv, pentru Antena Stars.

citește și...