FOTO / Lora își promovează topless produsele cosmetice. ”Dacă ai ajuns așa…”

21.08.2020, 15:37
FOTO / Lora își promovează topless produsele cosmetice. ”Dacă ai ajuns așa...”
FOTO / Lora își promovează topless produsele cosmetice. ”Dacă ai ajuns așa...”

Lora mizează pe atuurile sale fizice atunci când vine vorba să-și promoveze produsele cosmetice. Vedeta apare topless în mai multe imagini în care face reclamă produselor respective.

Cântăreața Lora știe exact cum să atragă atenția pe rețelele de socializare. pentru a-și promova produsele cosmetice, Lora a postat, pe conturile sale de pe rețelele de socializare, imagini în care apare topless.

Fotografiile respective au atras mii de like-uri, însă și numeroase comentarii din partea internauților. Dacă unii au admirat-o pentru frumusețea sa, alții au criticat-o pentru modul în care a ales să se fotografieze.

”Îmi vine să mă pup singură pentru crema asta”, a scris ea în dreptul unei imagini.

”Dacă ai ajuns așa…”, ”Fără comentarii”, i-au transmis unii dintre cei care o urmăresc în mediul online.

A fost căsătorită cu comediantul Dan Badea

Lora, pe numele său real Laura Petrescu, are 37 de ani. Este o cântăreață de muzică pop-dance. S-a născut în Vaslui și a absolvit liceul „Sfânta Maria” din Galați. În ceea ce privește viața personală, Lora a fost căsătorită cu comediantul Dan Badea, însă povestea lor de dragoaste nu a avuty un final fericit. După doi ani de mariaj, pe 13 octombrie 2014 cei doi au divorțat oficial. În prezent, Lora formează un cuplu cu Ionuț Ghenu.

”Îi spun “pisic” pentru că face nişte gafe cu o inconştiență şi inocență specifice puilor de pisică. E curios şi sociabil… şi sufletul lui bun cântăreşte mai mult decât păcatele. Când simte că sunt în pericol se transformă în urs şi nu e bine să-i faci o nedreptate sau să îl dezămăgeşti… suferă ca un câine şi fiecare oftat sau lacrimă e bilă neagră în carnetul Universului celor care l-au rănit.

Pentru că îl iubesc eu, dar îl iubeşte Dumnezeu mai mult. Îi văd candoarea şi lumina, îi simt energia şi inima, câteodată îi aud gândurile şi îl iubesc aşa. Cu tot ceea ce ştiu, simt, văd, cu tot ceea ce sunt şi nu sunt în acord. Cu toate motivele pe care le am şi toate cele pe care nu le am…❤ @ionutghenu”,spunea Lora despre actualul ei iubit.

citește și...