FOTO / Lili Sandu, goală în cadă. ”Ești de o frumusețe răpitoare”

30.01.2021, 09:49
FOTO / Lili Sandu, goală în cadă. ”Ești de o frumusețe răpitoare”
FOTO / Lili Sandu, goală în cadă. ”Ești de o frumusețe răpitoare”

Lili Sandu a postat pe contul său de pe o rețea de socializare fotografii în care apare dezbrăcată în cadă.

Lili Sandu și-a surprins fani din mediul online. Vedeta s-a lăsat fotografiată în cadă. ”Momentele de self-care parcă au devenit mai importante ca niciodată, mai ales acum, de când sunt mamă. Nimic nu se compară cu timpul petrecut cu TJ, dar sunt conștientă că am nevoie și de “timpul meu” pentru că înainte de a fi mamă sunt femeie. Din cand în când “fur” un moment de răsfăț pentru mine, fie un masaj, un ritual de skincare sau un tratament pentru îngrijirea părului”, a scris Lili Sandu în dreptul imaginii.

Postarea a adunat mii de aprecieri din partea internauților și numeroase comentarii. ”Mereu frumoasă”, ”Cea mai frumoasă mămică”, ”Ești atât de frumoasă”, ”Woe”!, ”Superbă”, ”Ești de o frumusețe răpitoare”, ”Frumoasă”, ”Minunată”, a fost complimentată Lili Sandu.

Cel mai dificil moment din viața de mămică pentru Lili Sandu

Lili Sandu și partenerul ei de viață, Silviu Țolu, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. În data de 10 august a anului trecut, Lili Sandu a devenit mămică pentru prima oară. Vedeta a adus pe lume un băiețel care a primit numele Thomas Jay. În luna noiembrie a anului trecut, Lili Sandu și Silviu Țolu și-au botezat băiețelul.

Vedeta a mărturisit că unul dintre cele mai dificile momente de când a devenit mămică a fost cel în care băiețelul ei a făcut febră foarte mare.

”Cel mai dificil moment de până acum a fost prima lui febră. Un episod pe care l-am trăit chiar înainte de sfârșitul anului, când, din cauza unei mici infecții, a făcut febră într-o seară, 40,4 grade, de am zis că înnebunim amândoi. Eu și Silviu am ajuns cu el de urgență, la camera de gardă. Totul s-a rezolvat cu bine și ne-am dat seama că ar fi fost tare util dacă TJ ar fi venit pe lume și cu un manual de instrucțiuni, măcar până începe să vorbească, ca să putem comunica”, a declarat Lili Sandu pentru revista Unica.

citește și...