FOTO / Lili Sandu face eforturi să își mențină silueta. ”Mă văd doar în oglindă și îmi place de mine și poate mai mult decât fizic”

31.05.2022, 16:50
FOTO / Lili Sandu face eforturi să își mențină silueta. ”Mă văd doar în oglindă și îmi place de mine și poate mai mult decât fizic”
FOTO / Lili Sandu face eforturi să își mențină silueta. ”Mă văd doar în oglindă și îmi place de mine și poate mai mult decât fizic”

Lili Sandu, în vârstă de 43 de ani, este una dintre cele mai frumoase apariții din peisajul showbiz–ului autohton. Vedeta arată extraordinar de bine și este foarte atentă la imaginea cu care se prezintă în public. Aceasta a dezvăluit că de ceva vreme a reînceput să meargă la sala de sport pentru a fi într-o formă fizică cât se poate de bună.

Lili Sandu și partenerul ei de viață, Silviu Țolu, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. În data de 10 august 2020, Lili Sandu a devenit mămică pentru prima oară. Vedeta a adus pe lume un băiețel care a primit numele Thomas Jay. În luna noiembrie 2020, Lili Sandu și Silviu Țolu și-au botezat băiețelul.

În plan profesional, cariera lui Lili Sandu a început în anul 1995, a avut primul contact cu scena prin intermediul emisiunii ”Școala Vedetelor”, după care a colaborat cu trupa Trinity, împreună cu Ileana Lazariuc. Lili Sandu a avut o scurtă carieră solo până în anul 2009, iar apoi a plecat în SUA pentru a deveni actriță. Aceasta a apărut în câteva telenovele în România și a prezentat mai multe emisiuni TV.

Lili Sandu face eforturi să își mențină silueta. ” Sunt multe zile în care efectiv mă apuca plânsul în sală de neputință”

Deși arată impecabil și afișează o siluetă fără reproș, Lili Sandu le-a mărturisit fanilor săi din mediul online ce eforturi face pentru a fi într-o formă fizică cât mai bună.

”De câteva săptămâni m-am reapucat de sală și de un workout intensiv alături de un trainer care mi-a creat un program special. Sincer, după ce am născut, am mai avut câteva tentative, dar au eșuat pentru că nici timpul și nici organismul meu epuizat nu puteau face față. De data aceasta am reușit, am deja 6 săptămâni și keep counting! 💪🏻Cumva acum am reușit să mă adun mai bine și să-mi găsesc motivația pentru că asta este instrumentul care ne lipsește de cele mai multe ori. Sunt multe zile în care efectiv mă apuca plânsul în sală de neputință sau pur și simplu simt că nu am energia de a face sport, daaar atunci intervine disciplina pe care mi-am format-o și acum știu sigur ca sportul face parte din modul meu de viața. Nu, nu mă văd pe coperta Sports Ilustrated, nu acesta este țelul! 😅 Mă văd doar în oglindă și îmi place de mine și poate mai mult decât fizic. Ambiția și mindset-ul de a nu renunța îmi aduc la fel de multă bucurie și satisfacție ca o rochie care-mi vine impecabil”, a explicat vedeta.

Lili Sandu, despre căsătoria cu Silviu Țolu

„Oricum suntem ca și luați. El e soțul meu deja. Nu ne mai numim iubit și iubită, suntem soț și soție”, a declarat Lili Sandu la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

„Abia am ieșit din pandemie și abia ne bucurăm de câte o ieșire o dată pe lună. O luăm încet. (…) Actul în sine nu are nicio importanță. Modul în care trăiești, dacă trăiești ca și cum ai fi căsătorit, asta e important – cu responsabilitățile pe care le aduce chestia asta”, a spus și Silviu Țolu.

citește și...