FOTO / Lidia Buble și-a scos bustul la înaintare! A primit like după like

09.10.2021, 10:59
FOTO / Lidia Buble și-a scos bustul la înaintare! A primit like după like
FOTO / Lidia Buble și-a etalat bustul! A primit like după like

Cântăreața Lidia Buble, în vârtă de 28 de ani, a postat pe contul ei de socializare o fotografie în care apare cu bustul la înaintare. Imaginea postată de artistă a adunat peste 15.000 de like-uri din partea celor care îi urmăresc activitatea în mediul online. Lidia Buble demonstrează că știe cum să atragă atenția internauților.

”Call 911?”, a scris Lidia Buble în deptul cele mai recente fotografii pe care a postat-o pe contul său de Instagram.

În fotografe, Lidia Buble s-a lăsat pozată de la mijloc în sus, scoțându-și bustul la înaintare.

Lidia Buble și-a scos bustul la înaintare! Fanii au fost încântați

Postarea Lidiei Buble a fost pe placul celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Internauții au dat like după like, fotogrtafia respectivă adunând peste 15.000 de aprecieri.

Lidia Buble are o nouă relație

După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble și-a găsit din nou fericirea în brațele altui bărbat. Este vorba despre un actor de origine cubaneză, Harlys Becerra. Harlys Becerra s-a născut pe 11 iunie 1984, în Cuba.  Actorul este cunoscut pentru apariții în producții precum: ””Vis a vis”, ”Bounty Hunters ”, ”Rețeaua Cubaneză”, ”A opta victimă”. Într-o sesiune de întrebări pe Instagram, cântăreața le-a mărturisit fanilor că este foarte fericită pentru tot ce i se întâmplă.

„Şi eu sunt fericită pentru mine, mulţumesc mult de tot, apreciez. Câte întrebări sunt pe tema asta, deja peste o sută. Primesc şi zilnic mesaje, este foarte lungă povestea, trebuie să îmi iau o zi să vă povestesc. Da, chiar sunt fericită, foarte fericită şi foarte împlinită pe toate planurile”, a spus Lidia Buble.

”În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, ne-vedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărat că dragostea vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi”, a adăugat artista

citește și...