FOTO / Lavinia Pîrva, răvășitoare în dormitor. Arată spectaculos!

08.12.2021, 10:37
FOTO / Lavinia Pîrva, răvășitoare în dormitor. Arată spectaculos!
FOTO / Lavinia Pîrva, răvășitoare în dormitor. Arată spectaculos!

Cântăreața Lavinia Pîrva, în vârstă de 37 de ani, arată spectaculos. Are un corp cu forme apetisante, care atrag privirile ca un magnet. Pe contul său de socializare, artista a postat o fotografie în care apare îmbrăcată în lenjerie de noapte, din satin, în dormitor. Apariția vedetei a stârnit un val de comentarii în mediul online.

Lavina Pîrva își încântă prietenii virtuali cu fotografii  în care apare în ipostaze pline de senzualitate.

În cea mai recentă imagine pe care a făcut-o publică pe contul ei de pe o rețea de socializare, cântreața s-a lăsat fotografiată în dormitor, în lenjerie de noapte din satin, de culoare neagră, care îi scoate foarte bine în eviență formele, în special bustul apetisant.

Lavinia Pîrva, răvășitoare în dormitor. ”Îl înțeleg pe Ștefan de ce te-a ales”

Imaginea respectivă a fost extrem de apreciată de fani, care au transmis numeroase mesaje pe pagina de socializare a Laviniei Pîrva.

”Superba ca de obicei, ””Cat de frumoasa ești, asta seară”..ți se potrivesc versurile din piesă, îl înțeleg pe Ștefan de ce te-a ales, felicitări!”, ”Frumusețe”, ”Ești superbă”, ”Super”, ”Foarte frumoasă”, ”wow”, ”Ai o frumusete aparte”, ”Perfectă”, ”Ceva frumos”, ”Cea mai frumoasă femeie”, ”Minunată”, ”Cam sexy outfit”, ”Frumoasă și sexy”.

Lavinia Pîrva este căsătorită cu Ștefan Bănică și are un copil

Ștefan Bănică Junior are trei copii. Radu Ștefan este fiul artistului din relația pe care acesta a avut-o cu Camelia Constantinescu. Din mariajul cu vedeta de televiziune Andreea Marin, Ștefan Bănică are o fiică, Violeta. Din căsnicia cu cântăreața Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică are un băiețel, Alexandru.

Lavinia Pîrva a afirmat că nu a vrut bonă și și-a dorit să se implice sută la sută în creșterea fiului ei și al lui Ștefan Bănică Junior. „Este foarte greu, recunosc, nu vreau să fiu ipocrită. Dar niciodată nu am fost atât de fericită. Niciodată nu am fost atât de obosită și totodată atât de fericită. (…) Nu am vrut bonă, am vrut să fiu mamă cu normă întreagă. Mi-am dorit enorm să fiu alături de el în fiecare etapă a vieții lui. Sunt foarte mândră că acum copilul are 2 ani și jumătate și am reușit să îl cresc singură”, a declarat vedeta la o emisiune de televiziune.

 

citește și...