FOTO / Lavinia Pîrva e top în costum de baie. Splendidă la plajă!

29.06.2022, 10:50
FOTO / Lavinia Pîrva e top în costum de baie. Splendidă la plajă!
FOTO / Lavinia Pîrva e top în costum de baie. Splendidă la plajă!

Cântăreața Lavinia Pîrva, în vârstă de 37 de ani, și-a încântat fanii din mediul online. partenera de viață a celebrului artist Ștefan Bănică Junior a publicat, pe contul său de socializare, două fotografii în care își etalează trupul în costum de baie. vedeta atrage imediat atenția cu formele ei voluptuoase.

Lavinia Pîrva trece cu brio proba costumului de baie.

Vedeta are un treup cu forme apetisante, care atrag imediat atenția.

Lavinia Pîrva e top în costum de baie. Bine, bine de tot!

Pe contul său de pe o rețea de socializare, Lavinia Pîrva a publicat două fotografii în care apare la plajă, într-un costum de baie de culoare rozx, din două piese, care îi pune foarte bine în valoare atuurile fizice.

”Arăți ca la 20 de ani”, ”Bună, bună rău. Frumusețe”, ”Goliciunea vinde tot, până și muzica”, ”Prințesă frrumoasă”, ”Ești foarte frumoasă”, ”Super frumos”, ”Frumusețe”, ”Ești tânărră și fumoasă”, ”Cea mai fumoasă din lume”, ”Superbă”, ”Perfectă”, ”Sexy”, ”Wow”, sunt câteva dintre mesajele primite de Lavinia Pîrva de la internauți.

Lavinia Pîrva e căsătorită cu Ștefan Bănică Junior și are un băiețel

Ștefan Bănică Junior are trei copii. Radu Ștefan este fiul artistului din relația pe care acesta a avut-o cu Camelia Constantinescu. Din mariajul cu vedeta de televiziune Andreea Marin, Ștefan Bănică are o fiică, Violeta. Din căsnicia cu cântăreața Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică are un băiețel, Alexandru. Binecunoscutul artist și actuala sa parteneră de viață, Lavinia Pîrva, au acordat un interviu pentru revista Viva în care au făcut declarații despre relația lor de cuplu și despre cum s-a schimbat aceasta în timp.

”Cred că cel mai important lucru din aceşti aproape 10 ani este faptul că am trecut împreună şi prin bune, și prin rele, iar lucrurile astea întăresc o relaţie. Nu-mi dau seama dacă ne-am schimbat neapărat unul pe celălalt, dar ţinem cont unul de celălalt. Dacă vrei, mai degrabă ne-a schimbat venirea pe lume a lui Alexandru, care a adus cu el un nou univers, în care trăim toţi trei. Acum 10 ani nu-mi închipuiam că o să trăim în universul lui Alexandru”, a declarat Ștefan Bănică.

 

”S-au schimbat multe lucruri, însă eu sunt la fel de îndrăgostită ca în prima zi. Sigur că ne-am maturizat în relaţie, au existat momente mai uşoare, dar şi mai dificile, peste care am trecut împreună. Dar cel mai mult cred că ne-a unit venirea pe lume a acestui „spiriduş”, aşa îmi vine să-i spun, pentru că asta îl caracterizează. Alexandru este cu totul deosebit şi de foarte multe ori mă uit şi mă întreb: „Doamne, cum am adus pe lume o asemenea minune?!”. Pentru mine e copilul perfect, iar asta mă minunează”, a afirmat Lavinia Pîrva.

citește și...