FOTO / Ce bine arată Raluca Zenga în costum de baie. La 38 de ani pare o puștoaică!

21.08.2020, 12:59
FOTO / Ce bine arată Raluca Zenga în costum de baie. La 38 de ani pare o puștoaică!
FOTO / Ce bine arată Raluca Zenga în costum de baie. La 38 de ani pare o puștoaică!

Raluca Zenga, partenera de viață a fostului mare fotbalist și actual antrenor Walter Zenga, arată splendid la 38 de ani. În costum de baie, este o apariție de senzație.

Raluca Zenga impresionează cu fiecare aparuiție a sa. Zilele trecute, partenera de viață a lui Walter Zenga a postat, pe contul său de socializare, o fotografie în care apare în costum de baie. Apariția sa i-a cucerit pe internauți. La 38 de ani, Raluca Zenga pare o puștoaică. Este frumoasă de pică și are o siluetă perfectă deși a trecut prin două nașteri.

Fotografia este însoțită de un mesaj plin de melancolie.

”Zilele de stat degaba din vara ciudată a lui 2020. Legânându-ne între înălțimi și momente joase, prăfuite.

Suntem într-un dans lent, precum gravitația, între o stare care ne reunește și una care ne îndepărtează. Trecutul și viitorul nevăzut – împreună alcătuiesc un cer albastru, cu mâinile ținute strâns de motocicletă, pe un drum murdar al insulei, cu jumătate de rezervor de gaz. Apusuri de soare de foc și apusuri de soare pierdute.

Viitorul vine la noi, dar deocamdată suntem aici în această cameră, pregătindu-ne să mergem la dans”, a scris Raluca Zenga în mediul online, potrivit perfecte.ro.

Ce face pentru a se întreține

Raluc a Zenga explica într-un interviu ce face pentru a se înteține.

”Încerc sa fac mișcare, sa imi sculptez corpul cu exerciții specifice, pentru ca nu mai am metabolismul de la douăzeci de ani. Am redus cumva din porțiile de mâncare, limitând excesele tinereții… Înainte de o ședintă foto mă antrenez o săptămână mai intens, fac un masaj și un tratament facial, să mă simt mai bine în pielea mea și să nu forțez fotograful la un abuz denaturat de Photoshop!”, spunea ea pentru dcnewe.ro.

Ce spune de zvonurile despre divorț

Raluca Zenga este căsătorită de foarte mulți ani cu fostul fotbalist italian Walter Zenga, împreună cu care are doi copii – Walter Junior și Samira. recent, despre cei doi s-a zvonit că ar fi la un pas de divorț.

„Având în vedere că presa din România ne dă deja despărțiți… vreau să clarific că familia noastră a stat neîntregită doar datorită COVID-ului cu restricții de călătorie și obligațiile de antrenor ale soțului meu – noi nu am putut merge în Italia și, până la sfârșit de campionat, el nu a putut veni în Dubai! Toate bune și Dumnezeu să ne aibă în pază”, a scris Raluca Zenga pe Instagram.

citește și...