FOTO / Laura Giurcanu, în cel mai sexy costum de baie. Și-a expus posteriorul în toată splendoarea!

02.09.2022, 10:50
FOTO / Laura Giurcanu, în cel mai sexy costum de baie. Și-a expus posteriorul în toată splendoarea!
Laura Giurcanu, în cel mai sexy costum de baie

Laura Giurcanu și-a surprins admiratorii din mediul online cu o fotografie din vacanța petrecută în Grecia. Aceasta a postat, pe contul ei de socializsare, o imagine în care apaaare la plajă, într-un costum de baie super sexy. Laura Giurcanu a pozat astfel încât să își pună cât mai bine în valoare atuurile fizice.

Laura Giurcanu este fotomodel, influencer și vlogger, cu aproape 1 milion de urmăritori pe Instagram. Tânăra în vârstă de 24 de ani a pozat în reviste de modă precum Vogue, Elle și Cosmopolitan. Laura Giurcanu a devenit cunoscută în showbiz-ul românesc după ce a câștigat „Next Top Model by Cătălin Botezatu” la vârsta de 14 ani. Puțini știu însă că înainte de a fi model tânăra a practicat atletismul timp de șapte ani. În anul 2013 şi-a creat un cont pe Youtube, iar în prezent a ajuns la 390.000 de abonați. Tânăra are propriul podcast – „Seencer”, unde discută cu diverse personalități despre relații, social media, prietenie, traume, vise și viitor.

Laura Giurcanu a făcut parte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”. În ediția din data de 5 aprilie 2022 a emisiunii, cea care a părăsit competiția a fost Laura Giurcanu, care a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor.

Laura Giurcanu, în cel mai sexy costum de baie. A primit tot felul de mesaje

Pe contul ei de socializare, zilele trecute, Laura Giurcanu a postat o fotografie din vacanța petrecută în Grecia. Vedceta a pozat la plajă, într-un costum super sexy, din două piese. Costumul de baie i-a scos în evidență atuurile fizice, în special posteriorul ferm și bombat.

”Superbă, frrumoasă foc”, ”Ești sexy”, ”Frumoasă”, ”Ce frumusețe”, ”Minunată”, ”Frumoasa și foarte îndrăzneață”, ”Foarte frumos, bravo Laura”, ”Sexy”, ”Dar la survivor nu arata deloc asa, e lucrat un pic in photoshop”, ”Ești foarte sexxy!!!”, ”Ce posterior frumos ai”, sunt unele dintre mesajele primite de Laura Giurcanu de la internauți”.

Ce a declarat Laura Giurcanu despre cariera sa în modelling.

Despre cariera sa în lumea modei a făcut dezvăluri Laura Giurcanu pentru revista Viva. ”Cu siguranță m-am maturizat brusc și devreme, dar am făcut și sport de performanță înainte și, cumva, eram pregătită pentru această responsabilizare. Am trăit lucruri foarte interesante și sunt recunoscătoare pentru educația și valorile întipărite de părinți. Chiar dacă eram departe de casă, am luat decizii bune și am avut grijă de mine. Era greu când eram tratată ca o bucată de carne și atât, însă asta e valabil și acum, așa este construită industria”, a spus aceasta.

Întrebată dacă lumea modei este una în care există multe interese și compromisuri și în care modelele au parte și de ”țepe”, blonda a răspuns: ”Eu nu am trăit nimic din registrul ăsta, însă e o lume pentru care ai nevoie de stabilitate mentală, altfel te poate face rapid să te îndoiești de tine, până la cele mai profunde niveluri”.

Laura Giurcanu a explicat și de ce a renunțat la modelling: ”Am renunțat la modelling pentru că voiam mult să mă exprim, să vorbesc și să scriu, să fiu deschisă și sinceră în fața oamenilor, iar la ceva timp după ce am făcut asta, a început să fie și monetizat, lucru care mi-a permis să pot renunța la modelling și să mă focusez pe ceva ce îmi aducea mai multă bucurie atunci. Acum îmi e dor și e posibil să îi mai dau o șansă, chiar m-am gândit mult la asta când eram plecată. Văd totul mult mai diferit acum, cu maturitate”.

citește și...